Szeretsz Magyarországon élni?
Ha igen, miért szeretsz?
Ha nem, akkor hova költöznél?
Igen, szeret itt élni.
Ezt az országot tekintem hazának.
Amikor külföldön vagyok és utazok visszafele, amikor átgurul a vonat Hegyeshalomnál olyan megnyugvást érzek.
Akkor ezek szerint én egy másik országban élhetek, ha mindenki annyira imád itt élni. Én sem szeretek itt élni és nagyon sajnálom, hogy nem sikerült egy száz kilométerrel odébb születnem.
Ettől függetlenül a magyarságomat nem utálom és felvállalom mások előtt is, de ez az ország kész romhalmaz és egyre rosszabb lesz.
16#
Egy országot nem csak akkor kell szeretni, hogyha 2000 eurós fizetéssel töm.
Ha igazán szereti az ember az országát, akkor is szereti, amikor rossz helyzetben van.
Igen, nagyon. Nem vagyok tehetős ember csak egy csóró fiatal, aki félre tett pénzéből, "fapados" körülmények között többfelé is járt Európában, és azt kell, hogy mondjam, hogy szerintem nálunk nagyon jó élni, több "nyugati" ország is van, ahol GDP-ben mérve elvileg magasabb az életszínvonal, viszont ha más dolgokat is bele veszünk pl. közbiztonság, emberek mentalitása, akkor mi sokkal jobbra jövünk ki.
Tini koromban én is azt hittem, hogy a Nyugat meg Amerika az Isten, de az utazás felnyitotta a szemem és sokkal hazafiasabbá tett.
Hogy te mekkora troll vagy, 57%-os... :D
A kérdésre meg olyan szempontból tökmindegy, hogy mit írok, hogy az eddigi válaszokat tartalomtól függetlenül (igen/nem) lepontozták... :(((
Nem értem, miért nem lehet tolerálni a másfajta véleményt.
De a kérdező kedvéért: Mondjuk úgy, hogy elvagyok itt. Többször is lett volna már lehetőségem külföldre menni (élni/dolgozni), eddig még soha nem éltem vele, mindig visszatartott valami.
Ha egyszer mégis elmennék, akkor Olaszországba vagy Angliába szeretnék.
"Viszont ha más dolgokat is bele veszünk pl. közbiztonság, emberek mentalitása, akkor mi sokkal jobbra jövünk ki."
Na, speciel kiemeltél két olyan pontot amiben az országunk jóval elmarad a nyugatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!