Nácik? Liberálisok válaszát várom elsősorban.
Figyelt kérdés
Miért van az, hogyha valaki felszólal az izraeli cionista térhódítás ellen az egyből náci, antiszemita, fasiszta, nyilas megbélyegzésben részesül?2015. febr. 11. 10:19
1/19 anonim válasza:
Milyen izraeli cionista térhódítás ellen?
2/19 anonim válasza:
Nem igazan tudom hogy mirol beszelsz. En csak arra mondom hogy naci aki naci.
Ja es lemaradtam az izraeli cionista terhoditasrol...
3/19 anonim válasza:
Az izraeli cionisták már a spájzban vannak. :)
4/19 tetro válasza:
Arra gondolsz, amikor 2006-ban felvásároltak nálunk minden földet meg ivóvizet és elindultak ide gyarmatosítani? Mert az ellen pl sokszor felszólalt egy csomó ember meg a Jobbik is. Mondjuk azt nem értem, hogy kilenc év alatt, miért nem értek még ide...
5/19 anonim válasza:
tetro
Mi az, hogy nem értek ide?
Mondtam már, hogy a spájzban vannak. :)
6/19 tetro válasza:
11.19
éppen most voltam a spájzban. és kérlek ne hazudozz össze-vissza, mert én voltam ott, és egy se volt benne. LÁTTAM A SAJÁT SZEMEMMEL. vagyis éppen hogy nem láttam. habár tonhal se volt. lehet ők vitték el a tonhalat?
7/19 anonim válasza:
Hát ha már disznót nem esznek ezek a mocsok izraeli cionisták, akkor lehet, hogy a hal náluk a nyerő. :D
8/19 tetro válasza:
ez esetben bocsánat. valóban voltak itt a spájzban, csak már úgy látszik tovább mentek. lehet azért mert nem volt elég jó minőségű az ásványvíz...
9/19 anonim válasza:
"Arra gondolsz, amikor 2006-ban felvásároltak nálunk minden földet meg ivóvizet és elindultak ide gyarmatosítani?"
De olyan is volt hogy egymillió zsidót költöztetnek be holnap. Najó holnapután.
Az érdekes az hogy ezek olyanok mint a világvégések. Ha nem következik be egy se amit jósolnak, akkor is hisznek a következőben.
10/19 anonim válasza:
en meg emlekszem a zsidoknak epitett uresen allo lakoparkok legendajara a 2000es evek elejerol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!