Igaz az hogy a World Trade Centereket az USA rombolta le, azért hogy háború keletkezzen?
Nem érdekelnek a kamerák?
Gondoltam, hogy félre fogsz beszélni, mást jelen esetben nem is tehetnél.
Másrészt egy rakéta is hagyhat maga után égési nyomokat, egyértelmű, hogy lesznek romok meg darabok.
"Az hogy lehet hogy úgy építették meg a tornyokat hogy az akkori legnagyobb boing belemegy sem lesz semmi baja?"
A WTC tornyokat úgy építették, hogy kibírják akár egy Boeing 707-es lecsapódását, ami sűrű ködben leszálláshoz készülődve, alacsony üzemanyagszinttel, navigációs hiba miatt repül bele valamelyik toronyba! Az ok ugye az volt, hogy korábban egy B-25 ilyen körülmények között csapódott bele az Empire State Buildingbe, de a tornyok nem arra lettek tervezve, hogy egy üzemanyaggal teli 767-est sokkal nagyobb sebességgel szándékosan belevezetnek!
Egyébként a dolog érdekessége, hogy ennek ellenére kibírták! Az egyik tervező nyilatkozta, hogy őt meglepte, mert elvileg ekkora mozgási energiát nem tudott volna kibírni az épület! Tehát valójában az volt a furcsa, hogy még állva maradtak olyan sokáig, nem az, hogy összedőltek!
ezeket válaszoljátok meg
"Nem érdekelnek a kamerák?"
Engem rohadtul érdekelnek, de te kijelentetted, hogy azokhoz te értesz, akkor mesélj MESTER :-DDDDDDDDDDD
"12-eske, engem nem érdekelnek a kamerák,"
Döntsd már el, hogy mi bajod van, mert ez így eléggé szánalmas.
20-as, na ezen meg fetrengek a röhögéstől! Nagyon jó!
"A hadsereg 2005-ben kezdte el azt az ösztönző programot, amelynek célja a sorok feltöltése volt, mivel a háborúk során megfogyatkozott az állomány, és a hagyományos toborzás nem vezetett eredményre. "
Tehát már a két háború UTÁN! Nem a terrortámadás után! Érzed a problémát? Hülyegyerek! :-DDDDDDDDD
"Döntsd már el, hogy mi bajod van, mert ez így eléggé szánalmas."
Nekem semmi, nem én vagyok a Kamera Man :-DDDDDd
"s a hagyományos toborzás nem vezetett eredményre. "
Tessék, röhögjél!
Magyarul már előtte is volt, csak épp senki nem akart menni, holott elég jól megtaposták őket az arabok.
Mi lett volna, ha szaros videókat mutatnak csak?
Olajmezőket adnak a katonáknak?
Komolytalan vagy, képtelen vagy szöveget értelmezni....
Visszasírom a haverod, aki drábikozott meg sumérozott.
"Komolytalan vagy, képtelen vagy szöveget értelmezni.... "
Nicsak ki beszél, te szerinted a hivatásos hadseregek csak úgy kinőnek a földből???? Nem, azokat mindig is toborzással hozták létre, kapaszkodsz, a magyar hadsereg katonáit is toborozzák, méghozzá FOLYAMATOSAN! Persze, hogy volt toborzás 2005 előtt is, de az azóta tartott, mióta volt független Egyesült Államok!
De tudod mit, várd vissza a drábikozós kollégát, ha annyira hiányzik, nekem most erre nincs időm, a világ működésének alapjaival nem vagy tisztában, maradj a kameráknál meg a biztonságtechnikánál, ha már egyszer azzal befutottál!
4: Konkrétan az egyik Rockefeller (?) aki pár héttel/hónappal előtte megvette/kibérelte az épületeket kötött rájuk egy hatalmas biztosítást, ami tartalmazta a terrortámadást is. Megtörtént az eset és pokolian sokat kaszált a dolgon.
Szerintem itt több legyet ütöttek egy csapásra.
6: Ügyes taktika nevetségessé tenni a másikat. :) Kár, hogy ez nem érv.
9: Ez nem igaz. Nézd csak meg, hogy most mi történt a franciáknál. Mielőtt megtörtént volna az eset, az egész békefenntartásnak nem volt támogatottsága. Amint viszont az emberek a saját bőrükön érezték a terrort, egyből megváltozott az egészről a véleményük. Már nem baj a háborúskodás, nem baj a megfigyelés, csak ők legyenek biztonságban... Az egyik legősibb trükk a könyvben.
10: Már az eset után is sokan azt beszélték, hogy önmerénylet volt. Nem csak később találták ki.
12: Hol vannak a repülőgéproncsok? Szublimáltak?
15: Megint nevetségessé teszed a vitapartnert... áhh. :)
17: Hol vannak a repülőgéproncsok?
18: Spórolósan építették meg azokat a tornyokat. Ezt egy BME-s tanár mondta. Hülyeség lenne most belemenni a méretezés alapjaiba, de a lényeg, hogy nem hagytak elég tartalékot a szerkezetben méretezéskor, ezért a hőterhelés és a hirtelen megnövekedő egyéb hatások miatt simán összedőlhetett magától is. Ehhez elég volt egy jól megtankolt repülő is.
Az már más kérdés, hogy a hetes torony miért dőlt össze, amikor abba semmi nem repült bele és messze volt az esettől. Ja, meg az is vicces, hogy már a robbanás előtt vették az egész eseményt, mintha csak filmforgatás lett volna.
22: A BME-n mást mondtak. Mindenesetre fura, hogy az alagsorban meg termit nyomokat találtak és szabályosan átvágott pilléreket... (Igen ezt tűzoltók mondták)
26: Nagyon gáz, ahogy kapálózol és már személyeskedsz. Saját magadat teszed hiteltelenné ezáltal.
29: Ennyi érvelési hibát utoljára a kuckurucon láttam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!