Melyik országba költöznél, ha tehetnéd?
Figyelt kérdés
+ Ha gazdag lennél maradnál -e az országban, vagy külföldre költöznél?2015. febr. 8. 11:41
11/15 anonim válasza:
Ha esetleg elmennék innen, akkor Svájc lenne az az ország, ahol szívesen élnék. Vagy még szóba jöhetne Tirol, vagy Észak-Olaszország. Szeretem a sziklás hegységeket, hegyeket általában. De már eltöltöm itt az életem valószínűleg. Az országgal nincs baj, csak a kormányzatokkal!!!
12/15 anonim válasza:
Ha az oroszok megszállnak minket, akkor Új-Zélandra megyek.
13/15 anonim válasza:
Érdekes, hogy le vannak húzva azok válaszai akik maradnának.
Csak nem az elköltözős elvtik néha fröcsögős válaszait várod?
Ráadásul minden héten van ilyen kérdés.
14/15 anonim válasza:
Én szívesen elmennék Dél-Koreába, mert érdekel a koreai kultúra, de pár éven belül biztos hazajönnék.
15/15 anonim válasza:
Anglia. Mindössze a megmagyarázhatatlan függőségem miatt amit az angol nyelv és kultúra iránt érzek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!