Ilyen szempontból mennyire vagytok toleránsak?
Titeket zavarna-e akár egy kicsit ha a
-szomszédotok /
-főnökötök /
-ország vezetője /
-orvosotok /
-partneretek /
-gyereketek
aspergeres vagy autista lenne?
Egyébkként emiatt a cikk miatt kérdezem:
Én is aspergeres vagyok, de őszintén szólva nem esik jól hogy ez oka lehet hogy valakit lejárassanak...
Engem egyáltalán nem zavarna. Az aspergeresek általában igen intelligensek is, bár gondolkodásuk nem hétköznapi. Sokszor nagyon nehéz megállapítani is pl. az Asperger-szindrómát, sok embernek lehet. Pont ezért a DSM-5 ki is vette az Asperger-syndromát, mint különálló kategóriát, és helyette enyhe autizmusról beszél csak. Putyinnál meg abszolút nem eldönthető ez a szereplései alapján, az egész inkább propaganda.
De van egy híres mondás: "egészséges ember nincs, csak felületes diagnózis". Mindenkinél lehet valamilyen rendellenességet találni, ha az ember kellően alapos.
A "partneretek" részről nem tudok nyilatkozni(nem tudom,hogy találkoztam-e már ilyen emberrel és, hogy kijönnék e vele, bár a tüneteket elnézve a rutinhoz való ragaszkodáson kívül lehet én is az vagyok)
A többi esetben egyértelműen nem zavar.
Putyin esete meg szerintem is propaganda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!