Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ilyen szempontból mennyire...

Ilyen szempontból mennyire vagytok toleránsak?

Figyelt kérdés

Titeket zavarna-e akár egy kicsit ha a

-szomszédotok /

-főnökötök /

-ország vezetője /

-orvosotok /

-partneretek /

-gyereketek

aspergeres vagy autista lenne?

2015. febr. 5. 18:42
 1/7 A kérdező kommentje:

Egyébkként emiatt a cikk miatt kérdezem:

[link]

Én is aspergeres vagyok, de őszintén szólva nem esik jól hogy ez oka lehet hogy valakit lejárassanak...

2015. febr. 5. 18:44
 2/7 A kérdező kommentje:
De ettől függetlenül kérek mindenkit hogy őszintén válaszoljon, és ne azt írja ami polkorrekt vagy ilyesmi!
2015. febr. 5. 18:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna. Ugyanolyan emberek, mint bárki más, mégis mi bajom lenne velük?
2015. febr. 5. 18:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Engem egyáltalán nem zavarna. Az aspergeresek általában igen intelligensek is, bár gondolkodásuk nem hétköznapi. Sokszor nagyon nehéz megállapítani is pl. az Asperger-szindrómát, sok embernek lehet. Pont ezért a DSM-5 ki is vette az Asperger-syndromát, mint különálló kategóriát, és helyette enyhe autizmusról beszél csak. Putyinnál meg abszolút nem eldönthető ez a szereplései alapján, az egész inkább propaganda.

De van egy híres mondás: "egészséges ember nincs, csak felületes diagnózis". Mindenkinél lehet valamilyen rendellenességet találni, ha az ember kellően alapos.

2015. febr. 5. 18:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A "partneretek" részről nem tudok nyilatkozni(nem tudom,hogy találkoztam-e már ilyen emberrel és, hogy kijönnék e vele, bár a tüneteket elnézve a rutinhoz való ragaszkodáson kívül lehet én is az vagyok)

A többi esetben egyértelműen nem zavar.

Putyin esete meg szerintem is propaganda.

2015. febr. 5. 18:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem zavarna.
2015. febr. 5. 19:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna, hiszen ők is emberek. A nagyothallók, a mozgássérültek is emberek, őket is el kell fogadni.
2015. febr. 5. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!