A A teljes egyenlőségé a jövő?
Remélem, hogy én még megérem ezt a kort.
Mindig is modernebb és fejlettebb gondolkodású voltam, mint az átlagember.
Ahol nem lesz férfi, nem lesz nő, nem lesznek vallások, etnikumok, hanem csak ember.
Mindenki egyforma lesz,a férfiak is ugyanúgy tudnak majd gyermeket kihordani, mint a nők.
A gyermekeket nem fogják célzottak fiúnak vagy lánynak nevelni, hanem hagyják majd, hogy maga is eldöntse.Szerintem ez is hozzátartozik a szabadsághoz, ugyanúgy, ahogy a vallásunkat, hajunk színét is eldönthetjük.
Mivel a férfiak is tudnak majd szülni, így minden különbség eltűnik a férfi és a nő között.
Ruhákból sem lesz majd férfi meg női, nem lesz férfi divat, női divat, hanem lesz egyszerűen csak divat.
Pedig ez a jövő.
Nincs szükség különbségekre.
Például ugyanígy gyártanak kozmetikai szerekből külön nőit meg férfit?
De minek?Ez teljesen felesleges és megkülönböztetés.Nincs szükség különbségekre, elkülönülésre, legyen egyenlőség!
De, hisz emberek vagyunk.
Az, hogy nő meg férfi, kínai, fekete, fehér az nem számít.
Egy könyvben olvastam, hogy régen, a Föld bolygó teremtése után, mikor elkeztdék benépesíteni a Földet, mindenki androgün volt, vagyis nem voltak nemek.
Az egyformaság nem jó, az a szép a világban, hogy ennyire sokszínűek az emberek, állatok, növények, ételek, tájak. Milyen lenne, ha mindenből csak egyféle lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!