Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mióta divatos azt mondani,...

Mióta divatos azt mondani, hogy nem a nők dolga a szülés és az otthon a gyermekkel maradás?

Figyelt kérdés
2015. jan. 6. 20:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
80%

Az ismerősöd elmebajos.

- Úristen-Úristen, a férfiak előzékenyek velem, mi lesz most, így nem is lehet élni, jajj jajj jajj, nem tudom mi van, jajj, előreengednek az ajtóban, kedvesek velem és a boltban leveszik a felső polcokról a cuccokat nekem, ha nem érem el, jajj, világvége lesz és földrengések, ha ez így folytatódik tovább, hajrá LMBQRSTTY IKSZIPSZILONZSÉZÉ Mozgalom, szabadítsuk fel a nőket a férfiak kedvessége alól!!!

2015. jan. 6. 21:08
 12/15 anonim ***** válasza:
20%

Most aztán mindenki bizonygathatja mekkora kan :D

Ezt a túlkompenzálást mindig élvezettel figyelem :)

Hajrá!!!

2015. jan. 6. 21:13
 13/15 anonim ***** válasza:
59%

Abból a buta feminista típusból nincsen ám olyan sok, szerencsére.

Európában bárhol jársz, jó talán kivéve Svédországot, a nők többsége imádja a lovagias, un "klasszikus" férfiakat.

Szerinted az olasz, spanyol, görög férfiak miért olyan népszerűek?Mert ők is klasszikus férfiak, olyan machósak.

Egy feminista sokszor meg leszbikus, ne is foglalkozz velük.

2015. jan. 6. 21:17
 14/15 A kérdező kommentje:

14:

Gondolom neked azért ilyen defektes a gondolkodásod, mert sosem voltál kikormolva rendesen. De ez szerintem az összes hasonló gondolkodású nőre igaz.

2015. jan. 6. 21:32
 15/15 A kérdező kommentje:

16:

te meg az élő bizonyítéka vagy annak, hogy aki nincs kielégítve, az belehülyül. A fb-os iserősöm is pont ilyen, mondjuk ő nem is tudom micsoda már újonnan, mert valami férfi nevet állított be magának a múltkor.

Szerencsére aki rendesen meg van tömve, az a nő nem hülyül el ilyen irányba.

De a feminácik ezt nem érthetik, ők nem tudják mi az a kielégülés. Nekik megmarad a duzzogás. De azért amikor senki nem lát otthon, elalvás előtt a paplan alatt csak-csak megered a fantáziád, és elképzeled, milyen lehet egy általad másodrendű fajnak tekintett férfival átélni az orgazmust, ugye? :) Nem szégyen ez, nyugodtan bevallhatod, te kis emancipálódott.

2015. jan. 6. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!