Mióta divatos azt mondani, hogy nem a nők dolga a szülés és az otthon a gyermekkel maradás?
Az ismerősöd elmebajos.
- Úristen-Úristen, a férfiak előzékenyek velem, mi lesz most, így nem is lehet élni, jajj jajj jajj, nem tudom mi van, jajj, előreengednek az ajtóban, kedvesek velem és a boltban leveszik a felső polcokról a cuccokat nekem, ha nem érem el, jajj, világvége lesz és földrengések, ha ez így folytatódik tovább, hajrá LMBQRSTTY IKSZIPSZILONZSÉZÉ Mozgalom, szabadítsuk fel a nőket a férfiak kedvessége alól!!!
Most aztán mindenki bizonygathatja mekkora kan :D
Ezt a túlkompenzálást mindig élvezettel figyelem :)
Hajrá!!!
Abból a buta feminista típusból nincsen ám olyan sok, szerencsére.
Európában bárhol jársz, jó talán kivéve Svédországot, a nők többsége imádja a lovagias, un "klasszikus" férfiakat.
Szerinted az olasz, spanyol, görög férfiak miért olyan népszerűek?Mert ők is klasszikus férfiak, olyan machósak.
Egy feminista sokszor meg leszbikus, ne is foglalkozz velük.
14:
Gondolom neked azért ilyen defektes a gondolkodásod, mert sosem voltál kikormolva rendesen. De ez szerintem az összes hasonló gondolkodású nőre igaz.
16:
te meg az élő bizonyítéka vagy annak, hogy aki nincs kielégítve, az belehülyül. A fb-os iserősöm is pont ilyen, mondjuk ő nem is tudom micsoda már újonnan, mert valami férfi nevet állított be magának a múltkor.
Szerencsére aki rendesen meg van tömve, az a nő nem hülyül el ilyen irányba.
De a feminácik ezt nem érthetik, ők nem tudják mi az a kielégülés. Nekik megmarad a duzzogás. De azért amikor senki nem lát otthon, elalvás előtt a paplan alatt csak-csak megered a fantáziád, és elképzeled, milyen lehet egy általad másodrendű fajnak tekintett férfival átélni az orgazmust, ugye? :) Nem szégyen ez, nyugodtan bevallhatod, te kis emancipálódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!