Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért van az hogy sokan...

Miért van az hogy sokan MSZP-re szavazznak? Nem látják hogy tönkre vágják az országot? És hitegetik a nyugdíjasokat? Hogy lesz emelés eddig a 8 évben miért nem tették meg?

Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 15:03
1 2 3 4 5
 41/44 anonim válasza:
45%

Hát, nagyon irigylem azokat, akik jól élnek az mszp ideje alatt... Mi rendesen dolgozunk a férjemmel, de bizony egyre nehezebben élünk meg, pedig nincs hitelünk!

Én közalkalmazott vagyok, most csökkentették a fizumat 15000!!!Ft-al. És harmadik éve amúgy is be vannak fagyasztva a bérek! Szuper a reálértéke! Mert megszorítani csak a bejelentett dolgozókon lehet! ( mellesleg anno Orbánék 50%-al emelték a bérünket, de ez már a feledés homályába vész...)

Nem gondolom, hogy a válságra kell fogni, hogy az elmúlt 8 évben csak hazugságot kaptunk, meg áremeléseket.

A nyugdijasoknak pedig a Fidesz is ígérget, hisz nem a dolgozók vannak többen a választók közül, hanem a nyugdíjasok - így az ő seggüket kell nyalni...

Ahogy a válaszokat olvasom, kedves Kérdező, nem, nem látják, hogy tönkrevágják az országot!

2010. febr. 3. 12:59
 42/44 anonim ***** válasza:
46%

19.20-asról ne beszéljünk...

Még vannak ilyen "emberek"...

2010. febr. 3. 13:08
 43/44 anonim ***** válasza:
90%

"19.20-asról ne beszéljünk...

Még vannak ilyen "emberek"..."

én legalább nem támogatok egy bukott pártot

és szerencsére vannak ilyen emberek még rajtam kívül mint én

már csak az a baj hogy vannak olyanok is mint te... még vannak....

2010. febr. 3. 14:51
 44/44 anonim válasza:
36%

Figyeljetek az a helyzet, hogy azért vannak még ilyen vak MSZP hívök mert megszavazták ezt a kedvás pártot több millió szavazattal. Na ha belegondolsz ebböl a pár millából páran már felébredtek a kómából... de ott van még jó néhány millió akik még mindig mszp seggnyalók.

Szóval... ezeket nem nagyon lehet felébreszteni... amugy sztem a fidesz sem a megoldás. Ide valami teljesen új kormányt kéne tenni. Hivjuk ide Obamát!

2010. febr. 3. 22:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!