Miért van az hogy sokan MSZP-re szavazznak? Nem látják hogy tönkre vágják az országot? És hitegetik a nyugdíjasokat? Hogy lesz emelés eddig a 8 évben miért nem tették meg?
Hát, nagyon irigylem azokat, akik jól élnek az mszp ideje alatt... Mi rendesen dolgozunk a férjemmel, de bizony egyre nehezebben élünk meg, pedig nincs hitelünk!
Én közalkalmazott vagyok, most csökkentették a fizumat 15000!!!Ft-al. És harmadik éve amúgy is be vannak fagyasztva a bérek! Szuper a reálértéke! Mert megszorítani csak a bejelentett dolgozókon lehet! ( mellesleg anno Orbánék 50%-al emelték a bérünket, de ez már a feledés homályába vész...)
Nem gondolom, hogy a válságra kell fogni, hogy az elmúlt 8 évben csak hazugságot kaptunk, meg áremeléseket.
A nyugdijasoknak pedig a Fidesz is ígérget, hisz nem a dolgozók vannak többen a választók közül, hanem a nyugdíjasok - így az ő seggüket kell nyalni...
Ahogy a válaszokat olvasom, kedves Kérdező, nem, nem látják, hogy tönkrevágják az országot!
19.20-asról ne beszéljünk...
Még vannak ilyen "emberek"...
"19.20-asról ne beszéljünk...
Még vannak ilyen "emberek"..."
én legalább nem támogatok egy bukott pártot
és szerencsére vannak ilyen emberek még rajtam kívül mint én
már csak az a baj hogy vannak olyanok is mint te... még vannak....
Figyeljetek az a helyzet, hogy azért vannak még ilyen vak MSZP hívök mert megszavazták ezt a kedvás pártot több millió szavazattal. Na ha belegondolsz ebböl a pár millából páran már felébredtek a kómából... de ott van még jó néhány millió akik még mindig mszp seggnyalók.
Szóval... ezeket nem nagyon lehet felébreszteni... amugy sztem a fidesz sem a megoldás. Ide valami teljesen új kormányt kéne tenni. Hivjuk ide Obamát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!