Miért van az hogy sokan MSZP-re szavazznak? Nem látják hogy tönkre vágják az országot? És hitegetik a nyugdíjasokat? Hogy lesz emelés eddig a 8 évben miért nem tették meg?
Akkor én is felteszek egy kérdést, jó?
Miért van az, hogy sokan a jobbikra szavaznak?
Hiszen tudjuk, hogy összeszedik a kocsmában a részegek süket dumáját, és abból alkotnak választási programot.
A legnagyobb ökrök, akiket ismerek, de tényleg, semmirekellők, ha tehetik, kerülik a munkát, és szájhősködnek, meg ijesztgetik a szórakozóhelyre járókat, hogy majd ők kiket tesznek jégre...
Ezekre szavazni?
(Na ugye, pl én is tudok nagyon színvonalas kommentet írni)
Komolyra fordítva:
Nincs meg a politikai és gazdasági tapasztalata a pártnak. Sokan lejáratják, várjanak egy-két-három ciklust, és szerezzenek tapasztalatokat, higgadjanak le, aztán normális hangvétellel kezdjék újra.
Ez nem bántás, de ha most belevágnak, csalódni fognak, meg hát sok lesz az "éhes száj" náluk is, de kevés lesz a "konc".
Az MSZP-re meg azért szavazunk, mert normális hangvétellel képes kezelni Magyarország problémáit. Felvállalja a konfliktusokat. Neki mer vágni olyan reformoknak, új utaknak, amiknek senki.
És nem utolsó sorban: a válságot igen jól kezeli.
Sem a
Az elmúlt 8 évben én tényleg jobban éltem. Többet raktam félre, többet költhettem magamra és a családra. Mindezt úgy hogy hozzáteszem nem vagyok semmilyen nemzetiség tagja, egy politikust sem ismerek személyesen, és még autóm sincs (tehát nem vagyok gazdag).
Azért mert az elmúlt 2 év nehéz volt (és még lesz is) nem kell elfelejteni mi volt előtte. Biztos van akinek akkor is rossz volt. De annak milyen rossz akinek még számítógépe sincsen (bár őket nem hallani).
A Szent beszédről meg annyit: meg kellett volna talán hallgatni azt a 30perces beszédet (nem csak 20másodpercet). Az elkúrtuk nem egyenlő MSZP, hanem mindenki aki a Parlamentben ül nap, mint nap. Érdemes meghallgatni.
Én is elolvasom a mindhárom fő esélyes párt programját, és figyelem a nyilatkozatokat is. Szóval ne hívjon senki azért szobanövénynek, mert én mást gondolok.
Üdv,
Egy Természettudós
"Az MSZP-re meg azért szavazunk, mert normális hangvétellel képes kezelni Magyarország problémáit. Felvállalja a konfliktusokat. Neki mer vágni olyan reformoknak, új utaknak, amiknek senki.
És nem utolsó sorban: a válságot igen jól kezeli.
Sem a"
Normális hangvételt a helyedben kihagytam volna.(Elk*rtuk, ez egy k*rva ország...)
Felvállalja a konfliktusokat? Ja de cigánybűnözés nincs. Ez inkább fejeket a homokba! Az meg nem vezet sehová se.
Abban talán igazad van, hogy olyan hajmeresztő üzleteket(korrupciótól hemzsegőket persze) is meg mernek lépni, amit más, önérzéssel és némi lelkiismerettel rendelkező ember képtelen lenne.
A válságot igen jól kezeli? Akkor mi lehet a rossz válságkezelés?:O
Kedves utolsó, a végéhez szólok csak hozzá, a többi tekintetben nem vagy igazán vitaképes....
Szóval, mi a rossz válságkezelés? Pl Lengyelországé, ahol 20 % lett a munkanélküliség, míg Mo.-n 10.5%...
Ennyi.
hmm ez a válság mióta is tart?
2003 februárjában Lengyelországban 20,7% volt a munkanélküliség. Magyarországon mennyi is volt 2003-ban?
Aki azt írja, hogy az MSZP-re szavazók be vannak csapva, az elgondolkodott azon, hogy pont a leendő kormánypártra (Fidesz) voksolókat etették meg azzal, hogy az elvont vagy csökkentett szociális juttatásokat (gyes, gyed, családi pótlék) egytől-egyig visszaadják, csakúgy, mint a 13. havi nyugdíjat (megtoldva a 14. havival), sőt, még nagyarányú adócsökkentést is ígértek? Tehát egyszerre fognak többet adni, és kevesebbet elvenni úgy, hogy a forrásokat meg sem nevezik?
Én MSZP szavazóként nem érzem magam becsapva, és teljesen átlagos polgárként jobban élek, mint akár 4, akár 8 évvel ezelőtt. Kérem, ne azok oktassanak ki hiszékenységből, akik a józan ész helyett Orbán varázserejében hisznek.
utolsó:
Az emberek többsége nem úgy működik, hogy vagy MSZP-re szavaz vagy Orbánt isteníti. Van több alternatíva is.
16:40 16:42 ről ne is beszéljünk...
még vannak ilyen "emberek"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!