Miért van az hogy sokan MSZP-re szavazznak? Nem látják hogy tönkre vágják az országot? És hitegetik a nyugdíjasokat? Hogy lesz emelés eddig a 8 évben miért nem tették meg?
Tán mert valószínű, nem kapott rá megfelelő választ bugyuta marha!
Bocs az offért
Mert egyedül ez a párt törődik a kisemberekkel.És nem tették jobban tönkre az országot,mint a Fidesz és a többi párt.Csak a Fidesz szajkózza ezt,amióta kiesett a hatalomból.
A nyugdíjakat pedig minden évben emelték!,az idén is.És nem minden nyugdíjas szavaz az MSZP-re.Akikkel a templomban elhitetik,hogy pokolra jutnak,ha nem a Fideszre szavaznak ( és vidéken sokan vannak),azok mind Fidesz szavazók.
Amúgy pedig én azt tartom agyamentnek,aki a Fideszre vagy a Jobbikra szavaz.
Tudomásul kellene végre venni,hogy aki más véleményen van,mint mi azt ne sértegessük.MIndenki szavazzon oda,aholva akar !
pl. én is jobban élek mint 8 éve.
hála a panel programnak, szép lett a panelházunk és nyáron hűvös, télen meleg.
persze a fidesznek is voltak okos ötletei, 1998-2002ig, Széchenyi terv, bérek befagyasztása->gazd. növekedés.
de ez a fidesz elveszett, eltűnt, helyette itt van a kiégett OV vitéz, rossz ötleteivel és állandó vádaskodásaival. minden amit az mszp mondd, csinál az rossz!
így lehet tökéletesen elrontani a hatalmas, "behozhatatlannak" tűnő népszerűséget.
és sikerült is nekik!
kíváncsi vagyok ha "hatalomra" kerülnek, hogy fogják kezelni a válságot:S
Én arra szavazok aki lenyirbálja ezeket a bu.i embernek nem mondható viselkedéssel rendelkezö cigányokat.
Mi van MSZP-sek tán fizettek nektek azért hogy vakok legyetek?
Tiszta gáz! Eltudom képzelni, hogy nézhettek, ki szemüveges, kis ragyás képü senkik akik a számitógép ülnek és olvasgatják a politikai hireket. Nézzetek Hír tv-t az nem valami MSZP kedvelö adás... ott megtudhatjátok hogy mi az igaszság... nem pedig azt a bla blát kapjátok mint amit az RTL vagy TV2ön láthattok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!