Miért lehet tiltott hatalmi jelkép ezen a mozdonyon? Volt feljelentés, vagy ügy belőle?
Németországban sehol sincs horogkereszt a vasúti járműveken, nálunk pedig vidáman szaladgálhatnak vörös csillaggal az orrukon?
Nem ősmagyar, őstulok!
:)
Teljesen egyetértek a 6-8-10 válasszal. Akit egy muzeális mozdonyon zavar egy vörös csillag, az beteg, vagy csak provokál a kérdéssel!
Én is az ún. gulyáskommunizmusban nőttem fel, de valamiért nem zavar egy csillag látványa! Igazából a szvasztikáé se...
Tovább megyek: az iskolában retro napok lesznek, épp úttörőnek és kisdobosnak öltöztetem a gyerekeket, ráadásul igazgatói utasításra a "Mint a mókus..." kezdetű mozgalmi nótát tanulják. Valamiért ez se zavar (biztos vérkommunista vagyok mi?), csak még egy lehetőséget látok benne, hogy meséljek a gyerekkoromról a srácoknak.
Lehet, hogy meg kellene tanulni a helyükön kezelni a dolgokat?
A kérdező beteg lelkére utal, hogy rögtön azt kérdezte, volt-e belőle feljelentés. Szánalmas. A mozdony egy korhűen helyreállított "oldtimer", és ha a korhűségnek része a vörös csillag, hát legyen. Ha valahol ki van állítva Hitler Mercedese, az is hülyén nézne ki a horogkeresztes címer helyett a mai német címerrel.
Rákeresve a mozdonyra, 2013 decemberében még vörös csillag volt az elején, nem hinném hogy azóta átfestették volna.
Harkonnennek igaza van, begeg aki ezen rugózik, valami kardcsörtető díszmagyar, aki a bloldali diktatúra idején valószínúleg még nem is élt, csak most a jovvoldali dikt... bocsánat, NER-ben menő lett ilyesmikből problémát csinálni.
Előző köszi !
Mire kerestem egy képet, te már megválaszoltad.
De azért itt a kép egy korhűen helyreállított német mozdonyról:
Nincs horogkereszt, ugye okoskatörp?
Ha már tiltott dolgot emlegetsz a kérdésedben, egyeztettél a kérdésbe szerkesztett képpel kapcsolatban annak szellemi jogi tulajdonosával, Takács Bence vonatfotóssal?
Illetve mi módon tartottad be a honlapján, az impresszumban leírt felhasználási jogokat?
"Ha már tiltott dolgot emlegetsz a kérdésedben, egyeztettél a kérdésbe szerkesztett képpel kapcsolatban annak szellemi jogi tulajdonosával, Takács Bence vonatfotóssal? "
Miért provokálsz? Ettől felsőbbrendűnek érzed magad, vagy mi? Elérte ez az oldal, a Gyakorikérdések a mélypontját: ahelyett, hogy az emberek segítenének a kérdezőnek, inkább kötözködnek vele szórakozásból.
Ha meg annyira jogi dolgokat akarsz oktatni nekem, a google kereső hozta ki a képtalálatot, és egy link megosztásával még nem dől össze a világ, mivel az az ő honlapjára irányít (már ha a benbe.hu az övé). Akkor lehetne szót emelni, ha letöltöm a képet, majd feltöltöm egy képmegosztóra, utána pedig annak a linkjét másolom be a leírásba. Szóval 1-0 a javamra.
Édes istenem, milyen emberek vannak itt... Csupa rosszindulat. Mintha az utcára lépnék ki, senki se segít a másikon, ha valaki bajban van, inkább elnéznek, minthogy segítsenek, a gyengéket pedig arrébb lökik az útból. Én most írtam ide utoljára, szóval amit ezután az üzenet után írtatok, az süket fülekre fog találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!