Mi lehet a dologból, mire számítsak?
Ma 10 év vezetés után lehet, hogy volt egy kis súrlódásom. Azért fogalmazok bizonytalanul, mert a kocsimon nem vettem észre semmit. Tehát én jöttem ki egy utcából, elsőbbségadás táblám volt, így körbenéztem. Eléggé belóg ott egy bokor az útra, ezért nem vettem észre valószínűleg a balról jövő kocsit. Majdnem összementünk. De csak majdnem. Semmi hang, semmit nem is éreztem. Tovább is hajtottam. Viszont mikor fordultam ki az utca végén, akkor láttam, hogy a másik autó tulaja kiszállt az autóból. Visszatolatni már nem tudtam, így megkerültem a háztömböt és visszamentem, hogy mégis történt -e valami. Akkor már nem volt ott a másik autó sem. Viszont kicsit tartok tőle, hogy mi van, ha az ő autójának mégis lett valami baja.
Az eset kapcsán az lenne a kérdésem, hogy ha feljelentést tesz, akkor neki ott kellett volna maradnia megvárni a rendőröket? Illetve mennyi időn belül jön erről valami papír, ha esetleg megjegyezte a rendszámomat és feljelentést tett? Valószínűleg csak én izgulom túl a dolgot, de ez az első ilyen eset, és ha történt valami, én vagyok a felelős. Szeretnék mindenre felkészülni. Mit kaphatok ezért?
Ha baj lenne a te autód is megsérült volna
Szerintem csak megnézte hogy minden rendben van-e és tovább ment
Nem lesz baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!