Hamarosan sor kerül életem első vezetésére. Nagyon izgulok. Mire számítsak? Mire figyeljek oda?
Figyelt kérdés
2014. jún. 14. 12:58
1/5 anonim válasza:
Én is egy hét múlva megyek vezetni. Vezess elotte otthon, hogy azert elindulni stb. tudj!
2/5 anonim válasza:
Oktató úgyis mindent elmond, ne az otthoni autó kuplungját vágd szét.
Az oktatóra kell figyelni, valamit nem értesz kérdezd meg. Ha már az elindulás megy utána gyakorolj otthon.
3/5 A kérdező kommentje:
de nem oktatóval, hanem itthon.
2014. jún. 14. 13:30
4/5 anonim válasza:
Arra figyelj hogy ne fulladj le. Ha biztosan elakarsz indulni lefulladás nélkül, akkor pörgesd fel a motort 2000-ig, és lassan, de tényleg nagyon lassan engedd fel a kuplungot. Valaki csak fog melletted ülni, akinek van jogsija, majd ő elmagyarázza a többit.
5/5 anonim válasza:
Későn tévedtem ide..:D de mi a fenének kéne 2000-ig felpörgetni a motort? Nem az a cél, hogy menőzzön és úgy induljon el, hanem valahogy elinduljon normálisan, lassan biztonságosan..épphogy kicsit rálépsz a gázra meghallod, hogy kicsit pörög a motor onnantól emelheted a kuplungról is le a lábad nagyon finoman kicsit több gáz kuplung teljesen fél és már lassan mész is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!