Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hamarosan sor kerül életem...

Hamarosan sor kerül életem első vezetésére. Nagyon izgulok. Mire számítsak? Mire figyeljek oda?

Figyelt kérdés
2014. jún. 14. 12:58
 1/5 anonim válasza:
29%
Én is egy hét múlva megyek vezetni. Vezess elotte otthon, hogy azert elindulni stb. tudj!
2014. jún. 14. 13:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Oktató úgyis mindent elmond, ne az otthoni autó kuplungját vágd szét.

Az oktatóra kell figyelni, valamit nem értesz kérdezd meg. Ha már az elindulás megy utána gyakorolj otthon.

2014. jún. 14. 13:17
 3/5 A kérdező kommentje:
de nem oktatóval, hanem itthon.
2014. jún. 14. 13:30
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Arra figyelj hogy ne fulladj le. Ha biztosan elakarsz indulni lefulladás nélkül, akkor pörgesd fel a motort 2000-ig, és lassan, de tényleg nagyon lassan engedd fel a kuplungot. Valaki csak fog melletted ülni, akinek van jogsija, majd ő elmagyarázza a többit.
2014. jún. 14. 14:13
 5/5 anonim válasza:
Későn tévedtem ide..:D de mi a fenének kéne 2000-ig felpörgetni a motort? Nem az a cél, hogy menőzzön és úgy induljon el, hanem valahogy elinduljon normálisan, lassan biztonságosan..épphogy kicsit rálépsz a gázra meghallod, hogy kicsit pörög a motor onnantól emelheted a kuplungról is le a lábad nagyon finoman kicsit több gáz kuplung teljesen fél és már lassan mész is..
2014. okt. 8. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!