Internetadó van más országokban is, vagy csak nálunk lesz?
a wikipediát nem tudom komolyan venni, mert boldog-boldogtalan beleírhat bármit
ettől függetlenül ez az évszázad legnagyobb hülyesége
"a wikipediát nem tudom komolyan venni, mert boldog-boldogtalan beleírhat bármit "
Ezt a hülyeséget olvastad valahol, elhitted, azóta rá se kattintasz egy wikipedia linkre? :D
Gratulálok.
gratulálj magadnak... :)
ez tény, olvass utána talán
és belinkeltél még egy wikipediás linket, gratulálok... :D
bárki beléphet az oldal és átszerkeszthet bármit :)
egyetemen már nem egyszer volt ebből botrány, a tanár kijelentette, hogy x beadandóhoz tilos használni a wikit, poénból átszerkesztette a szöveget az oldalon, azok akik pedig a hibás szöveget használták fel, ment az 1-es, szóval nem, továbbra sem bízom meg egy olyan oldalban, ahova boldog-boldogtalan azt ír, amit akar
== ez már nagyon off ==
35: nem kell ehhez wikipédia cikk, hogy megértsd. Igen bárki írhat a wikibe hülyeséget. De azt is vedd észre, hogy bárki ki is javíthatja! Hogy ez a rendszer működjön ahhoz az kell hogy több legyen a normális ember mint az idióta, illetve erősebb eszközeik legyenek. Ez szemmel láthatólag meg is van, a wikipédiában nem találok hülyeségeket azokban a szócikkekben sem, amihhez magam is nagyon jól értek.
Természetesen nem tudományos kutatásra való, és nem azt szimulálni próbáló házi feladat megoldásra. Nemcsak hogy nem ez a célja, de kimondottan tilos eredeti eredményt felrakni rá. Azonban joggal bízhatunk benne, hogy ha a kérdező tudományos célokból gyűjt információt, azt nem a gyakorikérdések.hu oldalon tenné :)
" poénból átszerkesztette a szöveget az oldalon,"
Hú de poénos!
A laptörténet és vitalap átolvasása vajon mi? Áh, hagyjuk. Veled valaki ezt egyszer elhitette, azóta ezt mantrázod. :-D
nem mantrázom, csak leírtam a véleményemet és tapasztalatomat :)
a 36-os válaszolónak pedig köszönöm, ebből a szemszögből még nem néztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!