Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Orwell 1984-éből ti Belső...

Orwell 1984-éből ti Belső Párttagok, Külső Párttagok vagy Prolik lennétek és miért?

Figyelt kérdés

2014. okt. 20. 21:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyik sem.

Belső párttagként a lelkiismeretemmel ellentétesen kellene élnem, külső párttagként úgysem élnék sokáig, nem is akarnék, a prolik meg csak értelem nélküli véglények. Bár ők nem különböznek nagyon a valóságban is létező proliktól.

2014. okt. 20. 22:36
 2/7 Vadkan01 ***** válasza:
100%
Én az aki eltűnt, mert gondolkozott.
2014. okt. 21. 00:47
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Én a bajuszos bácsi lennék, hát nem nyilvánvaló? :)
2014. okt. 21. 09:29
 4/7 anonim válasza:
100%
Belső párt, mert azok kikapcsolhatják a teleképet. :)
2014. okt. 21. 09:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
"A prolik és az állatok szabadok."
2014. okt. 21. 16:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha én ott lennék fejbelőném a bajuszost, és vége lenne a filmnek. :)
2014. okt. 21. 22:04
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

először azt akartam írni, hogy ilyen hülye kérdést.. de most látom, hogy ez másról szól.. a prolik boldogok voltak mert nem értettek semmit.. élték napi kis "nyomorúságos" életüket, örültek a jónak, sírtak a bajban, féltek az eurázsiai katonáktól.. de boldogok voltak.. nem kellett félniük! bizonyítani, hogy milyen hű párttagok, nem kellett eljátszani.. mert ők csak jelentéktelen prolik voltak...

..és bár Belső Pártagot lenne logikus írni, de tudjuk jól, abba a világba nem győzhetnek a másképp gondolkodók, mert az gondolatbűn és a gondolatrendőrség mindent lát... (úgy ahogy most is itt is) a veszély csak a potenciálban látszik

2016. szept. 4. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!