Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » 2006-os MSZP szavazók, elégede...

2006-os MSZP szavazók, elégedettek vagytok az általatok választott párttal? Megérte rájuk szavazni mi?

Figyelt kérdés
2010. jan. 24. 00:53
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Orbán idején évi 3x tudtam külföldön nyaralni, MSZPnél ellenben...
2010. jan. 24. 19:34
 22/34 Salx Narval ***** válasza:
90%
Én már annak is örülök, hogy legalább a kislányom hazai nyaralását kinyögöm valahogy.Ne érts félre, nem irigylem tőled, csak jelzem, hogy nekem a FIDESZ alatt sem jutott egy hosszú hétvégénél több.Most, hogy nem tudok napi 10 órát dolgozni az egészségi állapotom miatt,és a hétvégi melóknak is lőttek, ezt sem lesz könnyű kifizetnem.De mi van azokkal, akiknek munka sem jut és esetleg albérletben éltek eddig.Szerintem gyalázat az, amit a jelenlegi pártok csinálnak az emberekkel.Én nem csodálkozom azon, hogy az elkeseredett emberek tehetetlenségükben, esetleg dühükben a JOBBIK-ra szavaznak. Egyáltalán nem biztos, hogy meggyőződésből teszik, csak adnak egy esélyt az újnak.Én már idősebb vagyok és sok mindent láttam, ezért nem teszek én is ugyanígy, de néha mérgemben,megfordul a fejemben a gondolat.Csupán azért, hogy ne a jelenlegi pártok nyerjenek a választásokon.Sokkal jobban, a JOBBIK- sem tudna kitolni velem.
2010. jan. 25. 02:29
 23/34 anonim ***** válasza:
55%

de jó lesz elhagyni ezt az országot...

annyira elvakultak egyesek, hogyha afrika szintre süllyedne az ország akkor is elégedettek lennének a szavazatukkal.

túl nagy a büszkeségük; túl nagy az egójuk.

2010. jan. 30. 05:52
 24/34 anonim ***** válasza:
35%
De jó lesz, hogy végre ennyi majom elmegy az országból! Végre lehet majd normális életet élni, mert nem lesz tele önsajnálattal, pesszimizmussal, másra mutogatással meg rinyálással az ország.
2010. jan. 30. 07:57
 25/34 anonim ***** válasza:
75%

Én a szart a szarevőknek hagyom nem választok!

Az biztos,hogy most M.O. nincs olyan párt aki az átlag vagy az alatt élő emberek megélhetéséért és azok jogaiért vállalná a megmérettetést!!!

Minden a politikai miliőn és a korrupción alapszik!!!

Bele kéne nyúlni az alkotmány jogba és néhány dolgot megváltoztatni,hogy nekik is fájjon!!!

2010. jan. 30. 11:09
 26/34 anonim válasza:
90%
SE FIDESZ SE MSZP........ Szavazzunk a JOBBIKRA....(Y)
2010. jan. 30. 11:49
 27/34 anonim ***** válasza:
35%
Az mszp után a Fidesz mindenképpen jobb lesz, mert szoclibék már mindent elloptak amit csak lehetett, és nem maradt lopni való a FIDESZNEK!
2010. jan. 30. 12:06
 28/34 anonim válasza:
57%
Annyit szeretnék kérdezni,hogy mit tett az mszp,/direk írtam kis betüvel, mert annyira nem tartom öket,hogy a kupaccal egy néven említsem!/ a lopáson és a kis emberek tönkretételén kívül?!!!
2010. jan. 30. 15:01
 29/34 anonim válasza:
48%
Mindenkinek meg van a maga véleménye és joga van hozzá. De azért az szégyen , hogy nem lehet azt mondani, igen kicsit tévedtem!! Felesleges és hazug minden egyes tevékenységük. Lásd mit műveltek a családi pótlékkal , vagyonadóval..... Elherdálták rá feleslegesen a milliókat. Nem beszélve arról, hogy nemsokára az egész banda a börtönben fog csücsülni. Hajrá!! Ezeknek higgyetek!!!
2010. jan. 30. 15:35
 30/34 anonim válasza:
36%
igen elègedett vagyok ès az idèn is ràjuk fogok szavazni...ne gondold hogy a fideszesek kozt nincsenek korrupt emberek...amugy meg nem is tudom ki akarta eltorolni az ingatlan adot......szerinted mièrt?????mert igy nekik se kell fizetni...nagyon remèlem hogy az idèn se ok nyerenek de ha igy lesz akkor majd kiderul hogy ok milyen pènzbol fogjàk kormànyozni az orszàgot ha semmit nem akarnak bevezetni csak mindent eltorolni...a sok primitiv tudatlan meg el is hiszi mind ezt....a nyugdijjasoknak is azèrt van tobb pènzuk minden èvben mert az mszp emelt...a fidesz a 4 èv alatt semitt nem adott nekik...vagy a 7 km autòpàlya a fidesz 4ève alatt...szèp teljesitmèny nem mondom!!!
2010. jan. 30. 18:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!