2006-os MSZP szavazók, elégedettek vagytok az általatok választott párttal? Megérte rájuk szavazni mi?
Istenem.... Az ilyen embereket annyira nem értem...Hogy képesek még mindig az MSZP-re szavazni....
Amúgy meg 1998ban sokkal jobban éltünk mint most,csak az MSZP rákeni ezt a válságra...És mért vesztették el 2002ben a választást?Hmmm...Mert a sok buta ember elhitt az MSZP-nek mindent :) És láss csodát hol tartunk??Pont fordítva lett minden....
Amúgy meg egy másik válaszíró azt mondta,hogy majd mi jövünk rá mekkora baklövést követtünk el...Hát nem tudom...Először az MSZP-seknek kéne rájönni,mért is hittek Ferikének...
Lepontozást várok!!!
Ja, most látom csak. Egy Fidesz-b*zi tette fel a kérdést. Bocs, kár, hogy válaszoltam.
Légyszi, legközelebb írd már oda a kérdésed alá, hogy Fideszes vagy. Úgy legalább nem fogok feleslegesen gépelni annyit, hanem egyből a tárgyra térhetek:
Zombi Fideszes!
:)
Zombi fideszes nem tehet fel kérdést zombi mszp-snek? XD
Van jó zombi és rossz zombi, te rossz zombi vagy.
"Zombi fideszes nem tehet fel kérdést zombi mszp-snek? XD"
Dehogynem. Csak akkor ne tőlem kérdezz. Én nem vagyok zombi, mint te. :)
"Van jó zombi és rossz zombi, te rossz zombi vagy."
Tévedsz. Egyrészt nincs jó és rossz, másrészt én nem vagyok zombi, míg te igen.
Menj, csápolj a Zorbánodnak, vakegér! :D
Aki azt állítja,hogy az Orbán
-kormáűny idején hobban élt,az valószínűleg magas keresetűú.Akinek csak átlagjövedelme volt,az bizony sokkal rosszabbul élt,mint azelőtt.Sem a 30 millás hitelt,de még 4-5-töt sem tudott felvenni,és az adókedvezményeket sem.A családipótlékot ia csak az utolsó hónapban emelték.A Fidesz a gazdagok pártja volt és az is marad.Az MSZP-ha keveset is-,de törődik a kisemberekkel is.A válságot pedig jól kezeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!