Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » MSZP-ek! Elégedettek vagytok...

MSZP-ek! Elégedettek vagytok a 29 ponttal?

Figyelt kérdés
2010. jún. 8. 21:40
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
87%
Kedves Kérdező! Nem MSZP-sek is írhatnak ide, vagy mi ki vagyunk rekesztve?
2010. jún. 8. 21:45
 2/22 anonim ***** válasza:
75%
Hogy lennének, mikor a bérplafon kétmilla lett, és a végkielégítésekre 98% adót akarnak kivetni...
2010. jún. 8. 21:46
 3/22 anonim ***** válasza:
59%

nem vagyok mszp- s, fideszes meg még úgysem, jobbikos pláne nem, de talán lehet véleményem...

alapvetően akár jó is lehet, (bár vannak olyan tételei, amelyek nem biztos, hogy szerencsések...) de meg kellene várni, hogy konkrétan milyen törvények fognak majd születni e témában, ill. azok hogyan realizálódnak.

szerintem a végrehajtsnál lesz a legtöbb probléma...

2010. jún. 8. 21:49
 4/22 anonim ***** válasza:
39%

Nem vagyok MSZP-s,de nem vagyok megelégedve.A miértet nem részletezem-

Különösen tetszik ez a 2 millás plafon! Ez vajon csak a bérekre vonatkozik,vagy az egyéb "jóövedelmeikre" is? Aligha fognak ezek az emberek kétkezi munkát végezni,hogy megélhessenek.

Elég rosszindulatú vagyok,ha Orbán terveiről hallok. Ezt a két millát azért találta ki,mert reméli,hogy Simor bankelnök megsértődik és hajlandó lesz lemondani,mielőtt letölteni a mandátumát. Remélem,hogy nem teszi. Legalább egyetlen ember lenne a felelős posztokon,aki nem lesz Fideszes.

2010. jún. 8. 21:52
 5/22 anonim ***** válasza:
56%
akkor lehet nyilatkozni, ha a konkrét dolgok is meglesznek, meg a hatástanulmányok is.
2010. jún. 8. 22:06
 6/22 anonim ***** válasza:
44%
Na ha ilyen szépen összejöttünk,sziasztok 66%-osok:-)))
2010. jún. 8. 22:10
 7/22 anonim ***** válasza:
63%
Úristen mennyi 66-os...Kezdek beléjük őrülni :)
2010. jún. 8. 22:17
 8/22 anonim ***** válasza:
32%
Bár én sem vagyok kifejezetten MSZP-s, azért válaszolnék. Őszintén szólva szkeptikusan állok hozzá. Egy olyan helyzetben, ahol egy ország éppen kezd kifelé indulni a sz@rból, nekem egyszerre túl sok jót ígér, és túl sok embernek.
2010. jún. 8. 22:24
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Szóval úgy gondolod túl szép, hogy igaz legyen?
2010. jún. 8. 22:26
 10/22 anonim ***** válasza:
44%
Igen 73%, úgy is mondhatjuk.
2010. jún. 8. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!