Mi hajtja azt a határon túli magyart, aki nem akarja, hogy
újra magyar terület legyen az, ahol él?
Figyelt kérdés
Egy nemrég feltett kérdésben állítólagos erdélyi magyarok fejezték ki nemtetszésüket ezzel az ötlettel kapcsolatban, ami előtt értetlenül állok. Nem jobb, ha a saját nemzetéhez tartozik az ember, nem pedig olyanhoz, ahol megvetik és lenézik?
01:16 Már bocs de a Parlamentbe nem magyar emberek ülnek ha magyarok ülnének ott akkor már rég kettős állampolgárok lehetnétek vagy autonómiátok is lenne!2010-től a helyzet megfog változni!Kitartás!
2010. jan. 24. 12:18
23/32 anonim válasza:
Hajtja? Semmi nem hajtja. Erdely magyar terulet ma is csak Romaniahoz tartozik. Autonomiara szavaznek ha lehetne, mert az erdelyi magyart soha nem tartanatok egyenjogunak.
2010. jan. 24. 12:53
24/32 anonim válasza:
Én nagyváradi magyar vagyok,és szeretném ha Erdély újra Magyarországhoz tartozna.Mikor nem szavazták meg a kettős állampolgárságot nagyon rosszul esett az ittenieknek.A sok naív bevette Gyurcsánynak ezt a baromságát a 23 milló romániai munkavállalóról...Milyen magyar miniszterelnök az aki a határontúli magyarok érdekei ellen kampányol?
2010. jan. 24. 14:16
25/32 anonim válasza:
14:16 Gyurcsány nem magyar hanem zsidó!Úgy ahogy Bajnai,Lendvai,Kádár,Rákosi,Sztálin,Lenin,Hitler,Horn.Ezek között van félzsidó is de mindegy mert ugyanúgy a zsidó érdekeket szolgálják!
2010. jan. 24. 14:20
26/32 anonim válasza:
LFSZT! HABBAL!!!
2010. jan. 24. 17:53
27/32 anonim válasza:
14:20, ha már így utánanéztél, Horthy, Szálasi, Vona milyen származásúak?
NEM PROVOKÁCIÓ!!!
2010. jan. 24. 18:43
28/32 anonim válasza:
14:20. Hitler, amint a zsidó érdekeket szolgálja?
Fejtsd már ki, légyszi...
2010. jan. 24. 19:05
29/32 anonim válasza:
18:43 Horthy magyar de családjában székely vér is csordogál,Szálasi örmény ami nem szégyen mert az egyik aradi vértanú is örmény származású volt.Apai nagyanyja német volt.Anyjában volt tót és ruszin vér is de nem értem ez mért lenne szégyen mert a ruszinok Rákóczi hű harcosai voltak a tót vér se szégyen mert amint tudjuk Petőfi és tót származású volt de ami a lényeg magyarnak érezte magát!
Szálasi alkotta meg a hungarizmust,de hit a német győzelembe ami később a vesztünket okozta.Szálasi nem volt antiszemita hanem cionista volt azt gondolta hogy a Kárpát medence zsidóságát ki kell telepíteni ami nagyon jó lett volna de Hitler közbeszólt.Vona Gábor magyar.
Ezzel azt akartad hangsúlyozni hogy szégyen magyarnak lenni?Ha ezt akkor ez egy baromság a világon nekünk kéne a legbüszkébbek lennünk származásunkra.
2010. jan. 24. 19:22
30/32 anonim válasza:
19:05 Ezt elírtam csak azt akartam hangsúlyozni hogy Hitler zsidó volt!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!