Ígyis bevándorolnátok az USA-ba?
Mennyi ideig kéne ott élnem? Mi lenne a munka?
Alaszka engem is vonz egyébként, szóval ez nekem nem "büntetés" lenne. De azért nem szeretnék örökre ott élni.
Hat igen,Philly az nemkutya, es Texas is dinamikusan fejlodik van munkalehetoseg.
Sir Butcher: "nagy duzzogva" :)) hat nyilvan azert a magyar ember azt nezi hogy hol tud elni es ha egy ilyen adodna nem csodalkozok hogyha egy "nem kedvelt" helyen dolgozna.:) mondjuk "lehet" azert Hawaii szigeten is talalna az ember jo rekreacios tevekenyseget.pl. munka utan sorozes az oceanparton...
10#
Ugy jott az otlet, hogy ugye a torzsteruleten az USA-nak gondolom nem erzed olyan elszigeteltnek magad.es itt van 2szep allam ahol vegulis jo elni de kint a fr@ncba.de azert attol az Egyesult Allamok.ezert..:)
11# mondjuk 5ev az amerikai allampolgarsagig.es logisztikaban, irodai alkalmazott lennel.
13: És ha közben más államban is lenne munkalehetőség? Akkor gondolom, költözhetek, nem?
Vagy legalább utazgatás miatt kitehetem a lábam Alaszkából :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!