Az emberek miért hiszik a kondenzcsíkra, hogy az chemtrail? Kinek áll érdekében ezt elhitetni az emberekkel? És ennyire nem ismerik a kondenzcsík képződésének okát?
"És miből állapítják meg, hogy melyik melyik? Abból, hogy hát lassabban tűnik el. És ez igaz lehet a kondenzcsíkokra is. Csak hát nem ismerik a környezettet, hogy ez mégis miért van. Az emberi butaságból adódó hisztéria hihetetlen."
Hány éves vagy, kérdező, láttál te régen kondenzcsíkot, meg normális cirrus felhőket? Nem hinném.
Kedves 11-es! Nem tisztem a helyreigazítás, és nem szeretek mások hozzászólásaiba indokolatlanul beleszólni, de most indokot adtál rá, hogy kiigazítsam a hozzászólásodat.
Nagyon nagyképű kijelentést tettél, miszerint az emberi műveltség a béka segge alatt van. A témával kapcsolatban teljesen irreleváns a műveltség, ugyanis jelen esetben a tájékozottság az, ami számít!
Feltételezem, hogy nagyon fiatal és lobbanékony természet lehetsz, ha ilyet mersz állítani. Azok az emberek, akik a chemtrail-témára rá vannak kattanva, nem az írástudatlan, béka segge alatti tájékozottsággal rendelkezők, hanem azok, akik a józan paraszti eszükre hagyatkozva igazat adnak azoknak, akik foglalkoznak a témával!
Bár én magam nem tartozom a hívek közé, és valójában magam sem tudom, hogy mit is higgyek a téma felől, azért meg kell adni minden dolog létezésére a lehetőséget! Ki tudja?
Az emberek többsége pontosan tudja, hogy mi is az a kondenzcsík, hiszen a nevében is benne van! És nem kell ehhez tudós embernek lenni, hiszen a kondenzációt a háziasszonyok is nagyon jól ismerik. Sőt, aki életében főzött már, az tudja, hogy mit jelent a kondenzáció!
Az, hogy nagyon fiatal vagy, az is sugallja - de elnézést, ha tévedtem - hogy tényleg nem tudhatod, hogy régen a kondenzcsíkok hogyan néztek ki. Aki élt a '70-es, vagy akár a '80-as években, annak mind feltűnő, hogy a jelenlegi kondenzcsíkok nem tűnnek el rövid időn belül, hanem szétterülnek, beborítják a fél eget, és órákig lebegnek a magasban, mielőtt nagyon lassan szét nem oszlanak. Régen a kondenzcsík nem maradt meg, csak néhány percig, de akadtak olyanok is, amelyek még gyorsabban oszlottak szét.
A mai kondenzcsíkok lassan cirruszokká alakulnak, és sokáig ott eszi őket a rosseb az égen!
Kedves 12-es! Úgy látom, nem értetted meg, amit leírtam! Eszembe jutott egy történet, és egyből le is írtam! Tudod, én sci-fiket írogatok a szabadidőmben, amelyből hála istennek, nagyon sok van! :) A történet már 30 oldalnál tart, és hamarosan be is fejezem!
Ami pedig a színvonalat illeti, teljesen igazad van. Lefelé rontod az átlagot, ha még azt sem tudod, hogy mi az az albedó, és fel sem tudod fogni azt, amit leírtam!
"Aki élt a '70-es, vagy akár a '80-as években, annak mind feltűnő, hogy a jelenlegi kondenzcsíkok nem tűnnek el rövid időn belül, hanem szétterülnek, beborítják a fél eget, és órákig lebegnek a magasban, mielőtt nagyon lassan szét nem oszlanak. Régen a kondenzcsík nem maradt meg, csak néhány percig, de akadtak olyanok is, amelyek még gyorsabban oszlottak szét." :D
Figyelj te szerencsétlen! Nem MA terülnek szét a kondenzcsíkok, hanem akkor, amikor magas a felső troposzféra páratartalma. Ez pedig melegfront érkezése előtt van így. Ugyanígy volt már a hetvenes években is, meg régebben is, akármennyire is nem képes felfogni egy chemtrail hívő zombi agya. Maximum a repülőjáratok száma nőtt százszorosára, de hát a gondolkodásra képtelen zombiknak ez sem jut eszébe.
ma 10:11
Ettől függetlenül igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!