Chemtrail! Láttátok tegnap megint mi folyt felettünk?
Te vagy az Balázs? XD
Egyébként nem láttam, de amikor az a tudós kimondta, hogy visszaveri az UV sugárzást, de nem tudják, hogy roncsolja e az egészséget. Na az para
én is észleltem pár napja,6 kondenzcsíkot húzó repülő egy időben az égen.ennyi polgári gép nem szokott elhaladni,nem is katonai gép volt.azon gondolkoztam hogy melyik hatóságtól lehetne megtudni hogy mi folyik a fejünk fölött.
ismerősöm annyit mondott hogyha permeteznének minket akkor azt éjjel csinálnák vagy sokkal magasabbról.
jó lenne megnyugtató magyarázatot kapni.
"ma 10:02"
Kib*szott alacsony ahogy a példák is mutatják
Ennek a kérdésnek 1 értelme volt, megtudtam hogy épp egy A-380-as repül át felettünk:
Amúgy ekkora baromságot... :D
Ott fenn REPÜLNEK? Mi mást csinálnának? Feltehetően valamilyen gyakorlat volt. Ünnepekkor ez nem szokatlan.
A Chemtrail ban pedig épeszű ember nem hisz! Miért mérgezné meg valaki saját magát, vagy a családját is? A felhők pedig nem csak az ország felett szállnak, hanem akár ezer kilométerre is eljutnak.
Kicsit gondolkodni is kellene.
7-es: milyen ünnepnap volt a múlt héten szombaton ill. egy hete?felhőt ki említett?tiszta volt az idő,csak a kondenzcsíkokat lehetett látni.polgári gép nem lehet mert közel vannak egymáshoz a kondenzcsíkok (bár a magasságuk eltérő lehet de akkor sem engednék ennyire közel egymáshoz őket.)aztán van 2 olyan kondenzcsík ami szintén párhuzamos de ellentétes irányú.
a légierő hadgyakorlatozott a múlt héten?
"egész nap kaptuk a nyakunkba a mérget!"
Bemész a boltba, megveszel BÁRMIT, abban több méreganyag van, mint amit "fentről" kapsz.
"Nem lehet ezzel már semmit sem csinálni???"
De. Költözz a Holdra, légyszíves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!