Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a Chemtrail-elméletről? Van valami alapja? Én is sok ilyen csíkot látok mostanában.

Figyelt kérdés
[link]
2011. dec. 13. 17:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
52%
Engem csak az foglalkoztat, hogy ez a sok értelmi fogyatékos miért nem keres fel egy szakembert ahelyett, hogy ilyen debilségekkel kábítja a népet.
2011. dec. 13. 17:45
 2/11 anonim ***** válasza:
24%

Biztosan zajlanak kísérletek a klíma befolyásolására, és nyilván ezek a beavatkozások sem egészségesek.

Ennél többet biztosan állítani én nem mernék.

2011. dec. 13. 17:47
 3/11 anonim ***** válasza:
76%
2011. dec. 13. 18:29
 4/11 anonim ***** válasza:
54%

"Mi a véleményetek erről a Chemtrail-elméletről? Van valami alapja?"

Nincs alapja. Láttál már valaha magasan szálló repülőgépet? Ha igen, akkor láthatod, hogy a csík, amit "húz", nem közvetlenül a gépből "jön ki", hanem valamivel mögötte kezdődik. Ugyanis kondenzcsík, nem kemcsík. Tessék, meg van cáfolva a chemtrail elmélet. Aki figyelt általános iskolában a fizikaórán, az érti, miről beszélek.

2011. dec. 13. 18:34
 5/11 cserepeskaktusz válasza:
Kedves 3. válaszoló!Akkor miért van az hogy,egy 4 hajtóműves repülő 1 csíkot húz?Várom a válaszát.
2012. aug. 15. 15:22
 6/11 cserepeskaktusz válasza:
Elnézést,4.válaszoló.
2012. aug. 15. 15:23
 7/11 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem azoknak van igazuk akik azt állítják hogy valójában a csíkok tolják maguk előtt a repülőket...
2012. aug. 16. 01:16
 8/11 anonim ***** válasza:
34%

Én úgy hallottam, a BKV-buszok kipufogógázába juttat be egy a buszok aljára szerelt szerkezet olyan nanorobotokat, amelyeket az ember belélegez, és aztán ezek a központi idegrendszer kulcsfontosságú pontjaira eljutva lehetővé teszik a gazdatest távvezérlését. A Moszad és a CIA közösen fejlesztették ki ezeket a nanorobotokat, a készülék dobozát pedig mindenki láthatja, aki benéz a buszok alá.

Az egész világon ennek a trükknek a révén akarják átvenni az uralmat, és nálunk, a Kárpát-medencében vetik be először és tökéletesítik a technikát. Évek óta folyik a borzalmas kísérlet, a magyar emberek java része fölött már átvette az irányítást a Moszad. A technika kiforratlansága miatt viszont a nanorobotok működése során kis mennyiségű nátrium-hipoklorit keletkezik, ami egy idő után károsítani kezdi az idegsejteket, s így a fertőzöttek agya és idegrendszere rohamos sorvadásnak indul. Ezért van ennyi idióta szegény hazánkban...

2012. aug. 16. 01:30
 9/11 anonim ***** válasza:
40%
Egy biztos - Ilyen időjárási viszonyok közepette a normális kondenzcsík nem sokkal a gép mögött eloszlik. (T.i. ugyanúgy képződik, mint a felhő, sőt, igazából egy mesterséges felhő, erős napsütés eloszlatja) Ma végigfotóztam ahogy kiszórták keresztül-kasul Heves és BAZ megyén. Referenciának a képeken azonos magasságon jól látható más "normális" gépek kondenzcsíkjai. Egyáltalán nem egyformák. Jól látható a különbség. Megjegyzem, az éves csapadékmennyiség huszada hullott (!) a megyében, a vetés teljesen kiégett, a gyümölcs a fán aszalódott meg. Termés nincsen. Semmi. Megjegyzem, az USA és Németország elismerték a chemtrail szórás tényét. Én pusztán azt szeretném tudni, ki adott ezeknek a gépeknek engedélyt a magyar föld tudatos és szándékos mérgezésére? Vajon a kétharmad erre szavazott e???
2012. szept. 10. 22:40
 10/11 anonim ***** válasza:
Bács kiskun megye, Pest megye közti területen például én még életemben nem láttam ilyen jelenséget, pedig a tetőtéri ablakom is a felhők felé néz, meg még szeptemberben is napoztam, és semmi ilyen nincs. De látom ,még 2011 es a kérdés,akkor ez nem egy újkeletű téma, akkor meg főleg állíthatom hogy semmi szokatlant nem láttam a felhőkben ,csak nagy marha bárányfelhőket, amiket lendít a szél, meg pár vadászrepcsit egy kondenzzel húznak és kész. Amerre lakom pedig repülőgépek számára nem éppen tartozik a ritkán járt égboltú helyek közé. Arról nem is beszélve, hogy szinte már jóval több mint fél év eltelt a kérdés feltevés óta, és ha ilyennel bombáznának, akkor ennyi idő alatt már tömegesen ki kellett volna buknia az egészségkárosító hatása. Nekem egyenlőre nincs bajom. Mindnesetre nyomaszt ez a valami az elmém mélyén, remélem továbbra sem látok az égen ilyen rohadalmat.
2012. okt. 12. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!