Nem lehet, hogy mostanában azért van sok, rendőrök által elkövetett bűncselekmény a hírekben, hogy elforduljanak tőlük az emberek?
Igazából én mindig is bírtam a rendőröket.Lehet ,hogy sokan nem bírják ,de azoknak van vaj a fülük mögött.
Remélem az emberek nem fognak elfordulni a rendőröktől mert az nem lenne szerencsés.
Nem mondasz hülyeséget. De itt ennél nagyobb a baj. Ugyanis a rendőr dolog az nem egy szeretem nem szeretem dolog. Úgy is mondhatnám, hogy ebben a kérdésben nem igazán számít a nép véleménye. Nincs még egy olyan ország, amely a saját fegyveres erőit meg meri szívatni, kivéve Franciaországot, de ott is még csírájában elfojtották.
A lényeg az, hogy a fegyveres testületek az állam erejét jelentik a saját határain belül. Ez nagyjából olyan, mint tökön szúrni saját magunkat.
"Igazából én mindig is bírtam a rendőröket.Lehet ,hogy sokan nem bírják ,de azoknak van vaj a fülük mögött."
Aham, és milyen vaj van a fülem mögött? Én lennék a móri mészáros? :D
Szerintem sokan már elfordultak tőlük. Pár példa, amiért én már nem is számítok rájuk, úgy érzem, magamra vagyok utalva az utcán, csakis magam felelek a saját biztonságomért.
1. Kicsikoromban kirabolt minket kétszer egy cigány. A rendőröket kihívtuk, az elsőnél azt mondták, örüljünk, hogy nem kapták el a tettest, mert így legalább fizet a biztosító. Aztán a cigány tovább garázdálkodott. Másodiknál apámék kapták el! A rendőrök tettek rá nagy ívben...
2. 1 éve ellopták az 50ezres biciklimet, utólag kiderült, onnan rendszeresen bicikliket lop egy banda, volt, akinek már 3 biciklije tűnt el. A falubeliek mind azt mondták, ne is hívjam a rendőröket, volt aki felhívta őket bicikli ügyben, erre kiröhögték, hogy mit csináljanak egy biciklivel... pedig azóta már kb tudok 10 bicikliről, amit elloptak onnan! csak oda kéne állni, és leleplezni a tettes bandát, ugyanis a lopások mindennaposak.
3. 1-2 hete a megyeszékhelyen megvertek az utcán több gimnazistát, szintén cigány gyerekek. Fejberúgták az egyiket, a földön fetrengtek a gimisek. Megtalálták mindet, bevitték őket, aztán szépen el is engedték őket egy ejnyebejnyével. Persze, hogy legközelebb is lerúgják az embert, hisz semmit sem kapott érte, miért ne tenné.
Így bízzunk a rendőrökben. Én már nem számítok rájuk, mindent magam oldok meg, amit lehet.
"Így bízzunk a rendőrökben"
Aztán miért? A rendőr hiába visz be valakit ha elengedik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!