Nem lehet, hogy mostanában azért van sok, rendőrök által elkövetett bűncselekmény a hírekben, hogy elforduljanak tőlük az emberek?
Többször leírtam több kérdésben, hogy Magyarországon ma legnagyobb bűnözők a rendőrök. s ezt nem a hírek, hanem személyes tapasztalatok alapján írom. Erre most mit vártok?
Na jó, sírok veletek.
Óhh jajj.. szegény rendőröket a kormány szeretné lejáratni, pedig ők űberártatlanok.
"Többször leírtam több kérdésben, hogy Magyarországon ma legnagyobb bűnözők a rendőrök. s ezt nem a hírek, hanem személyes tapasztalatok alapján írom. Erre most mit vártok?"
Nálunk a tűzoltók árulták a drogot csapatostól. 1-2 börtönbe is volt. Szerintem nem az a lényeg, hogy ki mit dolgozik, nem az határozza meg, hogy bűnöző lesz-e.
Azért tűnik hogy sok van, mert ha egy rendőr csinál valamit, akkor egyből bekerül a hírekbe (mellékesen el is veszti az állását, tehát ez nem egy olyan dolog amit titkolni lehetne, mivel itt elég szigorú szabályok vannak, és az erkölcsit nézik).
Hasonló ez a repülőgépekhez. Ha egy lezuhan, akkor azonnal bennevan a hírekben és úgy tűnhet, hogy sok zuhan le. jé, előző hónapban is lezuhant egy, mostanában már nem biztonságos a repülés. Csak az nincs benne, hogy naponta 100an halnak meg Európa útjain. És a repülés legveszélyesebb része a reptérre kijutni autóval :) Kicsit elkanyarodtam. A lényeg remélem érthető.
Sziasztok!
Korábban javasolták már nagyon okos filozófusok a hatalmi ágak szétválasztását, de ezek most összefeküdtek. A probléma az, hogy a médiumokat negyedik hatalmi ágként emlegetik, mint a modern kor vívmányát, aminek birtoklása a legnagyobb befolyásoló erővel bír. A tv-ben azt adnak le, amivel el akarnak érni valamit. Nincs független adó, vagy adás, még a kereskedelmi csatornákon is az megy, amit engednek látni. Amit láttatni akarnak, mert arra építenek, hogy bevesszük/megvesszük. Aki okos, az ne nézzen tv-t, hanem interneten keressen válaszokat. A rádió valamivel szabadabb lehet, az újságokat pedig nem ismerem ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!