Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a Chemtrail-elméletről? Van valami alapja? Én is sok ilyen csíkot látok mostanában.

Figyelt kérdés
[link]
2011. dec. 13. 17:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
46%

tudom persze nem lehet meggyőzni senkit h mérgeznek minket és globális népességcsökkentés zaljik.. de azért van itt 2 kép amit szeptemberbe lőttem.. tisztán látszik ahogy feloszlott a kemtrél csík után ott maradt valami.. tippelhetünk, pl aluminium, bárium és stroncium elsősorban? áá biztos nem, nyilván csak a kerozin égése során ilyen lett a "kondenzcsík" és mindenki hülye aki ebben kételkedik.. : D

továbbá ezeknek az egészségre káros hatásai nem fél év, egy év alatt fognak kijönni.. hanem 20-30 év múlva..

elég csak körülnézni a családban h az utóbbi időbe ki mibe halt meg.. régen mikbe haltak meg az emberek? végelgyengülés, agyvérzés, ombnyaktörésből kialakult tüdőgyuszi stb.. manapság? szinte kivétel nélkül mindenki rákba.. és miért? elég megnézni a kajákat amiket megeszünk h miket tartalmaz és azok milyen élettani hatással bírnak.. ezzel csak azt szerettem volna mondani, h nem ma meg holnap fognak az emberek sikítozva rohangálni az utcán h úristen rákos lettem a kemtréltől, mert amikor megbetegszenek nem fogják tudni h mitől :/

[link]

[link]

2013. jan. 3. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!