Chemtrail! Láttátok tegnap megint mi folyt felettünk?
Tegnap? MINDENNAP!
Felhívom a kétkedők figyelmét, hogy nyugodtan lehet fikázni a kérdezőt, de a tény tény marad. Aki szerint ez hülyeség, az bújjon vissza a z agymosott média elé pattogatott kukit enni és ne gondolkozzék.
Kérdező, látogass el ide- felhok.com vagy Posta Imre honlapja, minden kérdésedre,ami ezzel kapcsolatos, választ fogsz kapni....a gyk ehhez kevés.
mehet a lepöttyözés, köszi!:-)
tegnap 23:47
Az nem kifejezés. Persze bizonyítani semmit sem tud egyik sem csak linkelik a videókat és más konteós marhák blogjait.
Gratulációm nekik
"Felhívom a kétkedők figyelmét, hogy nyugodtan lehet fikázni a kérdezőt, de a tény tény marad. Aki szerint ez hülyeség, az bújjon vissza a z agymosott média elé pattogatott kukit enni és ne gondolkozzék. "
Tény az is, hogy bezárták a Lipótmezőt, és azóta valahogy elszaporodtak az összeesküvés-elméletek. Tudod a ketrecnek két oldala van, és a majom szerint te vagy bezárva...
Köszönöm,meg fogom nézni az ajánlott oldalakat a témával kapcsolatban :)
Hogy itt mennyi idegesítő,nagyokos,megmondó ember van-Jézusom!!!Ez borzasztó, hogy ilyen sokan ennyire szűklátókörűek vagytok...-de nem baj-én tudom,hogy tudjátok,hogy igaz és valóban permeteznek minket-de sosem fogjátok elismerni-BÜSZKESÉGBŐL.....
"Hogy itt mennyi idegesítő,nagyokos,megmondó ember van"
Ebben legalább egyetértünk. Legfeljebb nem ugyanazokra gondolunk.
"Ez borzasztó, hogy ilyen sokan ennyire szűklátókörűek vagytok"
A szűklátókörűségben szintén egyetértünk, csak szintén nem ugyanarra gondolunk.
"de nem baj-én tudom,hogy tudjátok,hogy igaz és valóban permeteznek minket-de sosem fogjátok elismerni-BÜSZKESÉGBŐL....."
Úgyis te halsz bele először. A rettegésbe.
Valaki magyarázza már el, hogy a "háttérhatalom" emberei miért mérgeznék meg saját magukat, a saját családjukat, a saját érdekszférájukba tartozó embereket, a saját földjeiket.
Hogyan érik el, hogy egy ilyen nagy magasságban kiszórt vegyi anyag pontosan ott érjen földet (ha egyáltalán földet ér és éppen nem fújja el a szél pár száz kilométerrel), ahol ők akarják? És ha földet is érnek ezek az anyagok, miért nem okoznak azonnal tömeges pusztulást, ha tényleg annyira veszélyesek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!