Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mennyire tartjátok az embereke...

Mennyire tartjátok az embereket agymosottaknak? Ti változtatnátok a rendszeren?

Figyelt kérdés
2014. aug. 20. 18:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha elindul egy irányba, az végre jó, de ha túlságosan meglódul...akkor fékezni kell az ORSZÁG SZEKERÉT!
2014. aug. 20. 18:52
 12/18 A kérdező kommentje:
Én nem az országról beszélek.
2014. aug. 20. 19:16
 13/18 anonim ***** válasza:
Teljesen agy mosott a társadalom. Gondolom valamennyire én is de remélem nem teljesen. Magam részéről próbálok változtatni. Megpróbálom a gyógyszerek használatát a minimálisra csökkenteni és a gyógynövények irányába elmenni. Mert az hogy meg akarnak gyógyítani a nagy gyógyszergyártók az agymosás és csak ritkán igaz, mert az nem érdekük , csak hogy folyamatosan szedd hisz ekkor van profit. Nem tudom ilyen példára gondoltál e kérdező?
2014. aug. 20. 20:02
 14/18 A kérdező kommentje:

Nyilván benne van a profit...

Igen...ez egy jó példa...

De a nagyobb gond,az ostobaság,tudatlanság növekedése,míg csak az üresség marad...

2014. aug. 20. 20:09
 15/18 A kérdező kommentje:

Az emberek azt hiszik egyenlőek...

...nem azok...

Egy illúzióban élnek...és azok is akik ezt teremtik...

2014. aug. 20. 20:11
 16/18 anonim ***** válasza:

"Megpróbálom a gyógyszerek használatát a minimálisra csökkenteni és a gyógynövények irányába elmenni"

Magyarul követsz egy népszerű trendet, ami sokszor minden alapot nélkülöz. Túlegyszerűsíti a világot a természetes kontra mesterséges szembeállítással. Nomeg a profitorientált kontra mi is? Azért az alternatív gyógyítók sem az univerzális szeretetből élnek meg. Akkor mire is vagy különb, mint bárki más?

2014. aug. 21. 17:14
 17/18 A kérdező kommentje:

Nem feltétlen kell másoktól beszereznie a gyógyszert...

És igen...az a baj,hogy minden profitorientált...

És ezzel senkinek sincs baja...hiszen pénzért eladja magát...

2014. aug. 21. 21:14
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom mirõl beszélsz , én nem írtam hogy bárkinél is különb lennék. Vagy nehèz értelmezni azt a pár mondatot amit ìrtam?
2014. aug. 23. 06:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!