Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Tényleg olyan ciki, ha valakin...

Tényleg olyan ciki, ha valakinek fogalma sincs az EU-s tagállamokról? Ti is lenéznétek?

Figyelt kérdés
Volt egy tök normális kérdésem, erre válasz helyett mindenki azon lovagolt, hogy véletlenül azt írtam, Románia nem tagállam, és hogyhogy van egy ilyen buta nőnek párja
2014. aug. 16. 15:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hol van a másik kérdés?

Mert nem mindegy, hogy normálisan kérdeztél vagy okoskodtál. Ez utóbbiakat sokszor kiosztják itt, mondjuk én is utálom, ha valakinek fingja nincs egy témához, de osztja az észt.

2014. aug. 16. 16:07
 12/16 A kérdező kommentje:

Tök normális kérdés volt.

És nem az államokról kérdeztem, hanem egy kapcsolati dilemmáról. Csak a párom exe román nemzetiségű, és így jött a képbe Románia. Erre ahelyett, hogy a kérdésre válaszoltak volna, mindenkinek járt a szája, hogy ilyen alapvető dolgot nem tudni.

2014. aug. 16. 16:13
 13/16 anonim ***** válasza:
Megtaláltam a kérdést és háááát....öööööö..... nem csoda ha széttrollkodták a kérdésed. Nem csak azzal van gond, hogy nem tudtad Románia tagállam-e vagy sem.
2014. aug. 16. 18:24
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem az a gáz, ha nem tudod mind az összeg EU tagállamot.

Az a ciki, h ostobaságot kérdezel! Idézem:

"akinek nem tudom, milyen az állampolgársága, EU-s állampolgár e"

Tehát, te nem tudod milyen állampolgár a srác, de minekünk valahonnan kellene tudni. Tehát találjuk ki ismeretlenül??? :-)))))))

Na ez a ciki.

2014. aug. 16. 18:58
 15/16 anonim ***** válasza:

"véletlenül azt írtam, Románia nem tagállam,"

Hát mondjuk kicsit tényleg ciki.

2014. aug. 16. 21:22
 16/16 anonim ***** válasza:
Ciki, és iszonyatos igénytelenségre utal.
2014. aug. 17. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!