Tényleg olyan ciki, ha valakinek fogalma sincs az EU-s tagállamokról? Ti is lenéznétek?
Akkor pontosítok:
Azt tudom, hogy Románia tagország. Azt nem tudtam, hogy egy Ukrajnában élő román nemzetiségű, de tippem sincs, milyen állampolgárságú személy EU-s állampolgár e.
És nem 3, hanem két kérdés
Tudom őket.
De nem lehet hogy kérdést kiírni, hogy "Ha tudom az EU-s tagállamokat, de azzal gondban voltam, hogy egy román nemzetiségű, de régóta Ukrajnában élő személy, akinek nem tudom, milyen az állampolgársága, EU-s állampolgár e, az nagyon ciki?"
Az oké, hogy valaki nem fújja kívülről, hogy mi Uganda fővárosa és Utah-ot nem tudná elhelyezni a vaktérképen, de a közvetlen környezetünket illik valamennyire ismerni.
Mint ahogy illik tudni, hogy Mozart nem festő volt és Picasso nem zeneszerző.
Lehet azt mondani, hogy valakit nem érdekel a politika, a jogszabályok, az adózás, de egy minimális ismeret kell ahhoz, hogy eligazodjunk a környezetünkben.
Én nem nézlek le, de egy társaságban egy ahol a beszélgetés nem arra korlátozódik, hogy VV Mittoménki most kivel jár, ott kiröhöghetnek ha nagyon tájékozatlan vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!