Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Tényleg olyan ciki, ha valakin...

Tényleg olyan ciki, ha valakinek fogalma sincs az EU-s tagállamokról? Ti is lenéznétek?

Figyelt kérdés
Volt egy tök normális kérdésem, erre válasz helyett mindenki azon lovagolt, hogy véletlenül azt írtam, Románia nem tagállam, és hogyhogy van egy ilyen buta nőnek párja
2014. aug. 16. 15:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
6%
Engem a politika nem érdekel, szóval lehet, én is mellétrafálnék néhány országnál. Egyébként szinte minden érdekel, csak a politika nem.
2014. aug. 16. 15:29
 2/16 anonim ***** válasza:
Én leszarom. Nem kötelességem minden olyanról tudnom, amiket mások alapvető tudásnak ítélnek meg.
2014. aug. 16. 15:30
 3/16 anonim válasza:
Nyugi én is béna vagyok földrajzból :)
2014. aug. 16. 15:31
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
igen, ciki, de nem az a ciki, hogy valamit nem tudsz, hanem hogy "jaj, ez engem nem érdekel". és nem csak az, hanem hogy három kérdésed van egy óra alatt, ugyanarról, és a barátodat még akkor is normálisnak tartjuk, és nem féltjük attól, hogy az álnok szuka elszedi tőled, amíg ő sírva tiltakozik.
2014. aug. 16. 15:37
 5/16 A kérdező kommentje:

Akkor pontosítok:

Azt tudom, hogy Románia tagország. Azt nem tudtam, hogy egy Ukrajnában élő román nemzetiségű, de tippem sincs, milyen állampolgárságú személy EU-s állampolgár e.

És nem 3, hanem két kérdés

2014. aug. 16. 15:40
 6/16 anonim ***** válasza:
most akkor fogalmad sincs, vagy tudod őket és kitűnőre érettségiztél? (középszinten az nagyon bonyi, kisasszony...)
2014. aug. 16. 15:41
 7/16 A kérdező kommentje:

Tudom őket.

De nem lehet hogy kérdést kiírni, hogy "Ha tudom az EU-s tagállamokat, de azzal gondban voltam, hogy egy román nemzetiségű, de régóta Ukrajnában élő személy, akinek nem tudom, milyen az állampolgársága, EU-s állampolgár e, az nagyon ciki?"

2014. aug. 16. 15:44
 8/16 anonim ***** válasza:
pontosabban *-e
2014. aug. 16. 15:49
 9/16 A kérdező kommentje:
Jaj, lemaradt egy kötőjel, máglyára velem
2014. aug. 16. 15:51
 10/16 anonim ***** válasza:

Az oké, hogy valaki nem fújja kívülről, hogy mi Uganda fővárosa és Utah-ot nem tudná elhelyezni a vaktérképen, de a közvetlen környezetünket illik valamennyire ismerni.

Mint ahogy illik tudni, hogy Mozart nem festő volt és Picasso nem zeneszerző.

Lehet azt mondani, hogy valakit nem érdekel a politika, a jogszabályok, az adózás, de egy minimális ismeret kell ahhoz, hogy eligazodjunk a környezetünkben.

Én nem nézlek le, de egy társaságban egy ahol a beszélgetés nem arra korlátozódik, hogy VV Mittoménki most kivel jár, ott kiröhöghetnek ha nagyon tájékozatlan vagy.

2014. aug. 16. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!