He egy országnak nincs nemzeti öntudata akkor hosszútávon egységes tud maradni? Vagy mi lesz a sorsa?
Figyelt kérdés
2014. jún. 23. 09:33
21/26 anonim válasza:
Jó,csak nevetséges az egész.
Te nem akartad meghúzni a nadrágszíjat és akkor egy disznóólban laktál....
Mondom legközelebb ha sztorizol akkor maradj inkább a 2 szobásnál, ami nem volt csak 700 euro.
Azzal még mindig tudsz vagánykodni és úgy még az életvitel is belefér, de ez így bukta.
Majd legközelebb.
22/26 anonim válasza:
Rendben barátom. legyen így :)
Jó egészséget boldogságot kívánok :)
23/26 anonim válasza:
Amíg sok ilyen antimagyar bégető van az országban mint 2-3 pofázó addig a szétesés a reális kép.
Mehettek mosogatni, takarítani, egymás hegyén-hátán lakni, de legalább büszkén verhetitek a melleteket, hogy "mink kilfelden dó'gozunk ám"! :D
(Még érthető is ha valaki szerencsét próbál, de nem ripacskodik mint a hozzátok hasonlóak.)
24/26 anonim válasza:
Úgy ám, mert rendes állást nem lehet külföldön vállalni. CSAKIS mosogatni lehet külföldre menni. Rendes munka az csak itthon van, mindenhol máshol csak mosogatnak az emberek!
25/26 anonim válasza:
Tekintve, hogy a 18. század előtt nem létezett olyan, hogy nemzeti öntudat, országok pedig ennek ellenére voltak, szerintem teljesen mindegy, van-e nemzeti öntudat vagy nincsen.
26/26 A kérdező kommentje:
Én fősulit végeztem de nem fogok elmenni ebböl az országból, csak a gyengék mennek el.Habár közmunkás vagyok 49 ezer forintért. Remélem a gyengék elmennek és a keménye itt marad, puhára nem lehet alapozni.
2014. jún. 25. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!