Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » He egy országnak nincs nemzeti...

He egy országnak nincs nemzeti öntudata akkor hosszútávon egységes tud maradni? Vagy mi lesz a sorsa?

Figyelt kérdés
2014. jún. 23. 09:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy egységesnek kell maradni. Lehet, hogy érdemesebb valamilyen módon kiszelektálni a nem kívánatos elemeket.
2014. jún. 23. 12:51
 12/26 anonim ***** válasza:

Kedves #10.

1700 eurót kerestem (nettó), ebből 950 - 1100 körül ment el lakhatásra (rezsi, bérlet).

Azért kellett akkora lakás, mert akkorát szerettem volna. Tudom hogy itthon nem szokás így gondolkodni, de én most vagyok fiatal és szeretném az életet élvezni. Volt elég hely vendégeket látnom például. Külföldön ez a normális és nem az a trendi hogy mindenhol ahol csak lehet húzogatjuk a nadrágszíjat és büszkék vagyunk rá hogy betegre dolgozzuk magunkat 3 műszakban. Nemzeti öntudatnak akkor van értelme ha bármi módon büszke lehetek a nemzetre.

#8 voltam.

2014. jún. 23. 13:01
 13/26 anonim ***** válasza:

"1700 eurót kerestem (nettó), ebből 950 - 1100 körül ment el lakhatásra (rezsi, bérlet)."

Na persze, mert 3 szobás lakás nappalival, plusz a rezsi meg még a bérlet is biztos kijön:)

De legyen!

Arról nem is beszélve, hogy igen, neked 3 szobás lakás, mert nem akartad meghúzni a nadrágszíjat, de azért a hónap további részében 600 euróból éltél:)

Mert ugye mit is írtál?

"és azt csináltam amit akartam. Azt ettem amit akartam és azt vettem magamnak, amit akartam."

Igen, biztos vagyok benne, hogy te 600 euróból ezt mind tudtad fizetni:D

Legközelebb, ha hazudsz legalább hihetőt!

2014. jún. 23. 13:26
 14/26 anonim ***** válasza:

Nem kötelező nekem hinni, picit nézzél körül itt ott csak hogy egyáltalán képed legyen az árakról, fizetésekről. Kint az étel olcsóbb vagy max annyiba kerül mint itthon. 600 euróból meglehet élni, ha már a lakhatás/rezsi fizetve van. Igaz, félretenni nem tettem félre semmit mert az az időszak nem erről szólt.

Nekem csak jó ha nem hiszel (hisznek) nekem mert kevesebb ember jön rá, hogy nem éri meg itt szenvedni és lépni kell amilyen gyorsan csak lehetséges. De a statisztika engem igazol, rengetegen vándorolnak ki.

2014. jún. 23. 13:54
 15/26 anonim ***** válasza:

"De a statisztika engem igazol, rengetegen vándorolnak ki."

A statisztika nem téged igazol, azt igazolja, hogy sokan mennek ki, mert jobb kint az élet.

Én ezt aláírom.

Csak nem szeretem mikor megy a kajli, hogy 1700 euróból 4 szobás lakás meg még a vendégeket is tartottad és akkor még a bérlet, sőt mindent megvehettél magadnak, amit szerettél volna.

Nem is értem ezek után, hogy akkor mások miért laknak munkásszállón meg 3-4 emberrel együtt?

Illetve a pároknál minek dolgozik a feleség is?

Vagy a párok akkor 7 szobás lakásokat vesznek ki plusz nappali?

Erre kell a pénz?:D

Mondom, legközelebb hihetőt hazudj, mert elég átlátszó vagy, többet meg nem is merek kérdezni, nehogy itt aztán még jobban felsülj.

2014. jún. 23. 14:02
 16/26 anonim ***** válasza:

Talán mert nem kulimunkára mentem ki.. Anyám borogass...

Munkásszálón azért laknak, mert hazaadja a pénzt az ember Magyarországra.

A feleség meg talán azért dolgozik, mert dolgozni akar. Illetve az igényeimet nem kéne összevetni egy család igényeivel. TALÁN 196 ezer forintból, ami a bérlet/rezsi után fennmarad eltudok éldegélni, ha itthon egyesek közel fele ennyiből fizetnek mindent...

Lehet itt hisztizni csapkodni kételkedni de ez a helyzet.

2014. jún. 23. 14:06
 17/26 anonim ***** válasza:

Meg tudnád mutatni a hirdetést ahol te találsz 4 szobás lakást?

Nyílván 1000 euro alatt.

2014. jún. 23. 14:11
 18/26 anonim ***** válasza:

Google a barátod. Pont 1000 euróért nem tudtam neked találni, de ez durván az az árkategória.

[link]

Nem értem az ellenszenvet és ezt az erőszakosságot...

2014. jún. 23. 14:17
 19/26 anonim ***** válasza:

Ez nem lakás, hanem disznóól.

Be sincs teljesen rendezve...

2014. jún. 23. 14:20
 20/26 anonim ***** válasza:

Nézőpont kérdése... Ez egy bécsi lakás, ez volt az első amit kidobott a kereső. A bérlet 600 euró víz villany durván 100/hó. illetve van kaúció és hasonló amit egyszer sajnos ki kell köhögni. Nyilván ennél többért is lehet találni meg kevesebbért is ha az ember utána jár (nem beszélve arról, hogy esetleg nem Bécsben keresel ami a főváros).

Természetesen egy család igényei magasabbak, rengeteg szempont előjön és felkúszik ez az összeg. De ne beszéljünk már magasabb családi igényekről, amikor itthon egy lyukban nyomorog egy 2 gyermekes család, egymás vizében fürdenek és turkálóból öltözködnek és kitörő örömmel fogadják, ha megspórolnak 100 Ft-ot valamin. Ez a normális magyar mentalitás, főleg vidéken. Emberek élnek úgy, hogy azt hiszik ez teljesen rendben van.

2014. jún. 23. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!