Miért fáj egyeseknek, ha nekem személy szerint tényleg nincs bajom a cigányokkal, és emiatt nem általánosítok?
"Miért fáj egyeseknek, ha nekem személy szerint tényleg nincs bajom a cigányokkal, és emiatt nem általánosítok?"
Én sok cigányt ismertem mindig is (az iskolában egy osztályba jártam sokkal) és sosem volt velük problémám. Amikor ezt el merészelem mondani, általában 5 jobbikos a torkomnak ugrik, hogy én egy zsidócigány szemétláda vagyok, akinek semmi köze az élethez, bezzeg, ha ugyanolyan élményeim lennének, mint nekik stb.
Vagyis amikor személyes tapasztalatra hivatkoznak, akkor az ő személyes tapasztalatuk tapasztalat, az enyém nem tapasztalat és kész.
De hát pártpropagandisták között mindig is sok szűkagyú fanatikus volt, és ez a jobbikban sincs másként, sőt.
Látom, tényleg nem hagyták ki egyesek, h lepontozzanak lol
Gratulálok, kemények vagytok !! hahaha
"5jobbikosból leáltalánosítasz egy tonna emberre"
Normális cigánnyal már találkoztam, normális jobbikossal még nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!