Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ilyen esetben mit lépne...

Ilyen esetben mit lépne Magyarország?

Figyelt kérdés

Az imént olvastam egy hírt az mno.hu-n egy magyar férfiról akit fojul ejtettek Ukrajnában és oda küldték a magyar TEK-et a kiszabadítására.

Szóval, én magyar állampolgár vagyok, de nem MO-n élek. Soha nem is éltem ott. Ha engemet külhoniként valahol a világon, legyen az Szerbia pl. (mert itt élek) akármilyen az imént leírt negatív dolog ér, a magyar állam reagálna? Van magyar útlevelem is. Tehát ha eljutna a hír,hogy engem például elraboltak, Magyarország saját ügyének tekintené a dolgot?

Mielőtt nekem esnének egyesek, csak leszögezem, hogy akármikor szüksége volt/lesz vagy lenne MO-nak és az ott élőknek rám, mindig számíthat a segítségemre, szinte akármilyen helyzetben.

2014. máj. 19. 21:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Vedd a Temerini Fiúk esetét, kedves kérdező.

Értük jött esetleg a TEK ? :))) NEM.

Szóval dehogy jönnének értünk.

2014. máj. 19. 21:26
 2/13 A kérdező kommentje:

Nincs tudomásom arról,hogy ők magyar állampolgárok lettek volna...

De ez nem ilyen helyzet. Őket egy olyan állam szerve tartotta "fogva" melynek szintén állampolgárai. Ez más helyzet.

Engem olyan eset érdekel, ha ezt nem egy állam teszi meg, hanem "lázadók" mint ukrajnában, vagy hasonló.

2014. máj. 19. 21:28
 3/13 anonim ***** válasza:

Kapnál egy vonatjegyet!

-hitelbe-

70% kamat

2014. máj. 19. 21:28
 4/13 anonim ***** válasza:

Ó?

-hát a LÁZADÓK?_

az tabu!

2014. máj. 19. 21:30
 5/13 A kérdező kommentje:
Utolsó... Az ilyen és ehhez hasonló válaszokra nem vagyok kiváncsi. Ha azt mondod,hogy nem, akkor indokold is meg.
2014. máj. 19. 21:31
 6/13 anonim ***** válasza:
összeülne a "bizottság"
2014. máj. 19. 21:31
 7/13 A kérdező kommentje:
milyen bizottságra gondolsz?
2014. máj. 19. 21:33
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
A pár napon belül összehordott fejesek, akik a MEDIA botránytól tartva azonnali "intézkedési tervet" dolgoznak ki!
2014. máj. 19. 21:36
 9/13 anonim ***** válasza:

Javasloöm, ha konkrét problémád van fordulj a követséghez, vagy a külügyhöz!

biztosan nem fognak "elzavarni"

2014. máj. 19. 21:39
 10/13 A kérdező kommentje:

Nincs problémám, csak érdekel a téma.

Feltetelezem,hogy jár a konzuli védelem még akkor is, ha a címem nem EU országra szól

2014. máj. 19. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!