Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miert is van ez Hu Vs Ro?

Miert is van ez Hu Vs Ro?

Figyelt kérdés
18 eves fiu vagyok Szatmarnemetibol (roman allampolgar) es sok magyart ismerek.. es szinte mind utaljak a romanokat... de miert is?
2009. dec. 25. 23:51
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:
mondhatjuk....
2009. dec. 26. 00:43
 32/51 anonim ***** válasza:

Amúgy én is szolnoki vagyok.. :D

(aki már 5 válasz óta fejtegeti,hogy ez a gyerek magyar-e vagy román, vagy sváb xD)

2009. dec. 26. 00:44
 33/51 A kérdező kommentje:

amugy az elotti kerdonek egy jo peldat tudok mikor meg is oltek az egyik romant:) Marian Cozma-t

nem voltam annyira utana hisz nem is ismertem csak miutan meghalt...

de akkor is roman volt... es magyar olte meg:|

2009. dec. 26. 00:45
 34/51 A kérdező kommentje:

00:44 en mindegyik vagyok:D

megmondtam mar h korcs vagyok:))

2009. dec. 26. 00:46
 35/51 anonim ***** válasza:
69%

Hát én csak gratulálni tudok,hogy Romániában magyart tanulsz svábként XD

Minden tiszteletem a tiéd :)

( Lehet komolytalanul hangzott, de komolyan gondoltam. Tényleg érdemleges dolog ez :)

De szerinted nyugodtan valld magad Magyarnak. Nincs sajnálni valód.. Elég szép kis ország :)

2009. dec. 26. 00:46
 36/51 anonim ***** válasza:
100%

Na még egy de én tényleg nem akarok ebbe belemnni.

Egy olyan rendezvényem mint a Romexpo, ami tudtommal nemzetközi kiállítás, mikor adott cég most nevet nem írok, de román tulajdonú CNC gépeket gyártó vállalat, mikor kiderült ,hogy magyarok vagyunk közölték , hogy nem eladó. Na ki utál kit?

És ez kb 2005....

retafdog

2009. dec. 26. 00:47
 37/51 anonim ***** válasza:
100%
tudod jól, hogy nem magyarok ölték meg, és nem azért mert román. ne ferdíts!
2009. dec. 26. 00:48
 38/51 anonim ***** válasza:
100%

Marian Cozmát NEM magyar ölte meg. ÉS nem is azért mert ROMÁNUL beszélt volna.

Hanem cigány ölte meg...és Cozma magyarul beszélt. Szóval sehogy sem függ össze az egész. Csak a pénz miatt ölték meg.. mint mindenhol mindenkit ált. a cigányok.

39/51 A kérdező kommentje:

En nem vagyok 100%osan megelegedve ezzel az orszaggal mivel eleg hulyek az allamfok:)

es en valhatom magam mind a 3nak es nem szegyenlem de tudd erdelybe nagyon sokan tanulnak magyart nem vagyok egyedul szatmarnemetibe van olyan iskola ahol pld nincs roman osztaly...(de roman ora van mindehol:P)

40/51 A kérdező kommentje:

akkor bocsanatato kerek:) azt hittem h magyar volt mivel nem lattam az egesz sztorit csak annyit tudtam h magyarorszagba es amugy egy cigany nem lehet magyar?

mondok egy masik pld-at olaszorszagba kitiltottak a romanokat mert roman ciganyok mentek lopni meg oltek meg ilyenek es sokan....

2009. dec. 26. 00:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!