Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miert is van ez Hu Vs Ro?

Miert is van ez Hu Vs Ro?

Figyelt kérdés
18 eves fiu vagyok Szatmarnemetibol (roman allampolgar) es sok magyart ismerek.. es szinte mind utaljak a romanokat... de miert is?
2009. dec. 25. 23:51
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
100%
De most tényleg, miért nem válaszolsz erre, h most Román vagy vagy Magyar vagy mi ?! Nem mintha ez különbséget tenne, csak azok alapján , amit írtál nem egészen világos..
2009. dec. 26. 00:34
 22/51 anonim ***** válasza:
100%
Jah látom már jött a válasz :)
2009. dec. 26. 00:34
 23/51 anonim ***** válasza:
36%
én szolnoki vagyok mikor egy szar román mert csak ezt tudom mondani odajött hozzám h bukarest bukarest nyilván oda akart menni a szaros dácsiáájával én nagyon szépen elküldtem BUDAPEST irányába tanulj román :) remélem hazaért és napokig lehetne sorolni h mennyi szemétséget követek el a románok a magyarok kárára . vajon mért utálják a magyarok a románokat történelem fiacskák történelem
2009. dec. 26. 00:35
 24/51 A kérdező kommentje:

ez a szanalmas tett:)

azert mert az oseink nem voltak joba azert a mostani emberek is rosszba kell legyenek ez marhasag!

2009. dec. 26. 00:38
 25/51 anonim ***** válasza:
66%
És akkor hogy tervezed. Megtanultál magyarul..és ezután? megy a süllyesztőbe? :D vagy mi? :D
2009. dec. 26. 00:38
 26/51 A kérdező kommentje:
megtanultam magyarul?! hamarabb tudtam magyarul mint romanul mivel a szuleim magyarul tanitottak meg beszelni amellet tokeletesen beszelem a nemet nyelvet mivel svab vagyok;) es mi lesz kesobb kepzeld egyetemre megyek zenei palyan:)
2009. dec. 26. 00:40
 27/51 anonim ***** válasza:

omfg az utolsó válaszoló :o:O

azt ugye tudod, h ezzel csak magadat égetted le most ?!!

2009. dec. 26. 00:40
 28/51 anonim ***** válasza:
52%
mármint a 00:35 ös
2009. dec. 26. 00:41
 29/51 anonim ***** válasza:

"ez a szanalmas tett:)

azert mert az oseink nem voltak joba azert a mostani emberek is rosszba kell legyenek ez marhasag!"

Az csak egy része az indulatoknak. Tudtommal nálunk nem vernek románt, de Erdélyben már hallottam magyarverésről. Nem is egyszer. Persze, ez alapján se kéne mindenkit utálni, de ki mondta, hogy minden egyes románt utál? Lehet, hogy csak épp azt a párezret.

2009. dec. 26. 00:41
 30/51 anonim ***** válasza:
100%

De hát akkor te magyar vagy .. meg svab xD

De ha magyarul ilyen jól tudsz. Az már inkább magyar mint román.. :)

2009. dec. 26. 00:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!