Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A baloldali politikusok miért...

A baloldali politikusok miért nézik hülyének a szavazóikat, miért akarják azt elhitetni az emberekkel, hogy a kémiai kasztrálás egy középkori kínzókamrába való dolog?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 29. 23:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
A kémiai kasztrálás a herék elsorvasztása. A nemi vágy csökkentése is lehetséges gyógyszerekkel, de azt nem így hívják. A jobbik kémiai kasztrálásról beszél. Legalább alapfogalmakkal lennél tisztában és a saját pártod ismerhetnéd.
2014. ápr. 30. 08:56
 12/26 anonim ***** válasza:

ma 08:56

+1

2014. ápr. 30. 09:07
 13/26 anonim ***** válasza:
Én az erőszakolókat meg a pedofilokat kivégezném. Halálbüntetés kell ide nem kasztrálás, meg egyéb hülyeségek. Ha a halálbüntetést bevezetnék akkor kevesebb lenne a bűnözés mert félnének. Mielőtt lenáciztok közölném hogy inkább féljenek bűnözni. Gondoljatok bele abba, hogy kevesebb börtönre lenne szükség.
2014. ápr. 30. 10:12
 14/26 anonim ***** válasza:

Csak egy minimálisan gondolkodj már el, mielőtt ilyen hülyeségeket írsz le. A büntetésnek nincs elrettentő ereje. Senki sem úgy fog neki egy bűncselekménynek, hogy úgyis elkapnak, de csak börtönt kapok, az meg nem baj. Arra számít, hogy nem kapják el. Innentől teljesen mindegy neki, hogy börtönbe nem megy, vagy nem végzik ki.

Európában akkor úgy az 1960-as évekig nem volt bűnözés, most lett feltalálva a 20. században, amikor eltörölték?

2014. ápr. 30. 10:19
 15/26 anonim ***** válasza:
Szerintem van elrettentő ereje. Abban igazad van, hogy nem úgy állnak hozzá, de a visszaeső bűnözők halálával már kevesebb lenne a bűnözés. Amúgy ez most mindegy. Áruld el nekem, hogy te hogy büntetnéd például a pedofilokat.
2014. ápr. 30. 10:26
 16/26 anonim ***** válasza:
Felesleges ebbe belemenni. Aláírtunk egy szerződést arról, hogy nem végzünk ki embereket, ergo nem végezhetünk ki senkit. Marad a börtön. Valóban nem olyan szigorú, viszont hogyha időközben kiderül az illetőről, hogy nem is dugott meg kislányokat, csak egy lány valamilyen oknál fogva hamisan vallott ellene (például mert ő akarta rávenni, a férfi meg elutasította), akkor még ki lehet engedni a börtönből. Ha kivégeznéd, akkor ilyenkor mit csinálsz? Mór miatt hány ember is ült már börtönben? Na, most akkor gondolj bele, hogy őket mind kivégezték volna, amikor közük nem volt hozzá. Emellett, mivel elrettentő ereje nincs, nem hiába lépett túl rajta a fejlett társadalmak többsége.
2014. ápr. 30. 10:40
 17/26 anonim ***** válasza:

"Ha kivégeznéd, akkor ilyenkor mit csinálsz?"

Haggyad, a vakjobbikossal nem lehet érvelni. Csak akkor hódolnak be neked, ha még durvábban fröcsögsz, mint ők.

2014. ápr. 30. 11:31
 18/26 anonim ***** válasza:
0%

Az, hogy a politikusok hülyének nézik a szabatóikat az minden politikai pártra jellemző.

A kémiai kasztrálás pedig valóban a középkori kínzókamrába való. Ettől még a középkori kínzókamra nem biztos, hogy nem volna hasznos eszköz a büntetés végrehajtásban.

2014. ápr. 30. 12:25
 19/26 anonim ***** válasza:

Értsétek már meg, hogy orvosilag lehetetlen amiről beszéltek. Kémia kasztrációtól nem szűnik meg a nemi vágy, de ha eltávolítják a heréket akkor sem.

Nem zavar, hogy hülyeségről beszéltek?

Én liberálisnak gondolom magam de a halálbüntetést szorgalmazom.

Pedofília, nők és gyerekek ellen elkövetett erőszak, bántalmazás esetén, ebben zéró tolerancia lenne, egyetlen pofonért is akasztás járna.

Ja, és azokra is ez várni akik prostituált szolgáltatását veszik igénybe, vagy bármilyen szexuális, erotikus szolgáltatásért fizetnek.

Ne jöjjön senki azzal, hogy ebben felnőtt nők önszántukból vesznek részt, a legsérültebb, legkiszolgáltatottabb nők kerülnek ilyen helyzetbe.

Lenne-e visszatartó ereje? Biztos vagyok benne, de ha mégsem akkor is az ilyen emberek örökre el lennének távolítva a társadalomból.

2014. ápr. 30. 13:02
 20/26 anonim ***** válasza:
Kedves 16-os. Én azt mondom, hogy a visszaeső és bizonyíthatóan pedofilokat kéne felakasztani. Egyébként tudom, hogy nem lehet behozni a halálbüntetést, de sokan megérdemelnék. Nem arról beszélek, hogy valaki lop egy kiló kenyeret és villamosszéket neki, hanem arról, hogy szigorítani kéne a törvényeket és a büntetéseket.
2014. ápr. 30. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!