A baloldali politikusok miért nézik hülyének a szavazóikat, miért akarják azt elhitetni az emberekkel, hogy a kémiai kasztrálás egy középkori kínzókamrába való dolog?
Mert pénz kell nekik, meg a kormányzás.
Ezért jobb a jobboldal. Nem, nem a fidesz, a valódi jobboldal. :D
Sok okos.
Megint egy hülye provokatív kérdés, kár, hogy totálisan tájékozatlanok vagytok a témában.
1. Kémia kasztrálást Androcur tablettával végeznek több helyen, 18 ezer forintba kerülne 2 havonta valakit ezzel tömni, évekig kéne etetni ezzel, hogy elsorvadjanak a heréi.
Viszont úgy nem lehet sokáig élni, hogy semmilyen hormon nincs a szervezetben. Tesztoszteron pótlást kéne rajtuk végezni, akkor meg ott lennénk, mint az elején.
Ha meg nem kapnának semmilyen hormont, hamar meghalnának.
2. Kasztrálásnál, operáció útján ugyanez a probléma lépne fel, meghalnának hormon nélkül.
3. Mindegyik esetben képesek lesznek az erekcióra, orgazmusra, szexuális vágyuk lesz, ráadásul ugyanannyi.
Mielőtt valaki leoltana, azért tudom ezt, mert transzszexuális vagyok, 1 éve volt a kasztrációm, női hormont szedek. (Mindezt orvosi felügyelet mellet, a tb egy nagy nullával támogatja ezt, mielőtt ezen kezdenétek lovagolni.)
Ugyanúgy van erekcióm, ugyanúgy működik minden.
Ez is csak olyan légből kapott hülyeség amivel a jobbik etet titeket. Úgyis hülye a szavazó, nem ért hozzá, de pár szavazatot ezzel is szerezhetünk. Az EU meg amúgy sem engedne ilyet, de eleve kivitelezhetetlen az egész.
A jobbik néz hülyének titek, de nem is tehet mást, buta emberekre épít, abból meg van elég Mo-on.
"kiherélten szerintem ellehet élni."
Szerinted ige, de kérdezz meg egy endokrinológust. Az, hogy szerinted mi az igazság, nagyon keveset számít.
Én benne élek ebben, tudom miről beszélek.
Amúgy a gyengébbek kedvéért elmondom megint, herék nélkül is van merevedés, szexuális vágy. Lehetséges rendszeres nemi életet élni herék nélkül úgy, hogy semmilyen férfi hormon pótlás nincs.
A Jobbik nézi hülyének a szavazóit ezzel a kasztrálással.
Ez is jelzi, hogy nincsenek valós megoldásai a cigány probléma megoldásához.
Ebben a kérdésben nem csak a baloldalnak, de minden épeszű embernek igaza van. hogy ez egy középkori kínzási mód.
"A baloldali politikusok miért nézik hülyének a szavazóikat, miért akarják azt elhitetni az emberekkel, hogy a kémiai kasztrálás egy középkori kínzókamrába való dolog?"
Utálom a baloldalt, minden más jelenlegi politikai formációnál jobban. Ezzel együtt: Te elmebeteg vagy?
A véresszájú veszettjobbikosokon kívül kinek jutna egyáltalán eszébe, hogy legyógyszerezze másokról a dákót? Micsoda hülyeség ez? Mit oldana meg? A kielégületlen, frusztrált pedofifikások tömege ezen túl nem gyermekmegrontást, hanem gyermekgyilkosságot követne el. Valóban sokkal jobb lenne.
Tudod, éppen ezért nem engedte az átlag hatalomra idén a jobbikat. A számtalan jó ötletükhöz (most a megvalósíthatóságot figyelmen kívül hagyva) számtalan rossz ötlet társul. Mint pl. ez is. Vagy a halálbüntetés restaurálása. Ott is pár szóban meg lehet cáfolni a jobbikos hivatalos álláspontot: nem csökkenne érzékelhetően a rabtartás amiatt, hogy évente 20-40 kirívó emberölésben kivégeznénk az elkövetőt, nem volna elrettentő hatása, mert utána évről-évre rendre ugyanúgy eljutna 20-40 tag a bitófa alá.
"ma 06:56"
ne zavarjon hogy ez a kettő teljesen más lapra tartozik. a visszaeső nemi erőszaktevőkre vonatkozna ez, és nem kötelező jelleggel. annyira szeretem mikor valaki fröcsögve jobbikozik aztán fingja sincs semmiről mert utánaolvasni b.s.zik rá. ja és ez több országban bevett szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!