Nagyon ciki dolog az, hogy csak a szüleim beszélgetéséből szűröm le a dolgokat? Hogyan tájékozòdjak?
Az a helyzet, h baromira untat a politika, egyáltalán nem érdekel, de tudom hogy ez nem oké. A szüleim meg a bátyám elég sokat beszélnek ròla, erre pròbalok nagyon odafigyelni, leszűrni a dolgokat... Próbáltam indexet olvasni meg ilyenek, de nem jött be. Mit ajánlotok?
22/L
Ha nem érdekel ne foglalkozz vele, nem hagysz ki semmit :)
Belemerülni csak azok szoktak akiknek nincs életük, lúzerek.
Én azt ajánlom, hogy olvasd el a programjaikat. Aztán dönts belátásod szerint.
Kérhetsz tanácsot is, véleményt is, de legyen a te magánügyed, hogy kit választasz. Nem is muszáj elmenned, de azért ártani nem árt.
Csak ismételni tudom a két előttem szóló polgártársamat.
Nem csak Az indexet kell olvasni, sok olyan lap van amit egy adott párt megfizet és csak róluk cikkeznek..Illetve a tv-is ilyen.
Illetve biztos van neked is olyan dolgod az életedben ami néha felháborít, ami nem tetszik a rendszerben. Olvasd el a pártok programjait, és ahol ezeknek a dolgoknak a jobbá tételét látod, oda add a voksod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!