Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Nagyon ciki dolog az, hogy...

Nagyon ciki dolog az, hogy csak a szüleim beszélgetéséből szűröm le a dolgokat? Hogyan tájékozòdjak?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, h baromira untat a politika, egyáltalán nem érdekel, de tudom hogy ez nem oké. A szüleim meg a bátyám elég sokat beszélnek ròla, erre pròbalok nagyon odafigyelni, leszűrni a dolgokat... Próbáltam indexet olvasni meg ilyenek, de nem jött be. Mit ajánlotok?

22/L

2014. ápr. 6. 13:48
 1/5 anonim ***** válasza:
26%

Szavazz a Jobbikra!

Szebb jövőt!

2014. ápr. 6. 13:51
 2/5 anonim ***** válasza:
27%

Ha nem érdekel ne foglalkozz vele, nem hagysz ki semmit :)

Belemerülni csak azok szoktak akiknek nincs életük, lúzerek.

2014. ápr. 6. 13:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én azt ajánlom, hogy olvasd el a programjaikat. Aztán dönts belátásod szerint.

Kérhetsz tanácsot is, véleményt is, de legyen a te magánügyed, hogy kit választasz. Nem is muszáj elmenned, de azért ártani nem árt.

2014. ápr. 6. 13:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Ott az internet, de nem csak az Indexet kell olvasni, hanem minden oldalt érdemes figyelemmel kísérni. A baloldali lapoktól a kuruc.infóig mindent. Akkor lesz teljes a kép.
2014. ápr. 6. 14:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Csak ismételni tudom a két előttem szóló polgártársamat.

Nem csak Az indexet kell olvasni, sok olyan lap van amit egy adott párt megfizet és csak róluk cikkeznek..Illetve a tv-is ilyen.

Illetve biztos van neked is olyan dolgod az életedben ami néha felháborít, ami nem tetszik a rendszerben. Olvasd el a pártok programjait, és ahol ezeknek a dolgoknak a jobbá tételét látod, oda add a voksod.

2014. ápr. 6. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!