Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?
Erről van szó:
Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?
Hát igen: annyira még nem vagyunk hülyék, mint amennyit Amerikában csuklás nélkül megengednek (nem elég, hogy életben marad, de még szava is van a közéletben, politikában, a jövő alakításában).
De sajnos arrafelé megyünk mi is: egyrészt ők húznak lefelé - másrészt aki nálunk döntési pozícióban van, az is ezt támogatja.
Aztán, ahogy egyre több a hülye nálunk is, már nem is kell sokat tenni érte.
De maradhatunk okosak is, ahogy a csernobili "atomfizikusok" is okosabbak voltak a szabadenergia kutatóknál és szponzorálóknál:
Vagyis az ártalmatlan siklót agyonütjük, a mérges kobrát meg dédelgetjük.
"a csernobili "atomfizikusok"
Őket felülről nyomták: kísérletezniük kellett, feszített körülmények között. Normálisan ilyet kísérleti reaktorban csinálnak, ami 10-szer vagy 100-szor kisebb a Csernobilban levőnél. Még így is csak akkor robbant fel a reaktor, amikor az összes létező biztonsági berendezést kikapcsolták, aztán túlhúzták az egészet.
Akkor sem megoldás az atomenergia. Sosem volt jó vége annak ha a pénz irányít és nem a józan ész.
Az idézőjelbe tett "atomfizikusok" tényleg kiváló koponyák, de nem ártana jó oldalon állniuk. Ahogy egy vegyészmérnök is dolgozhat az emberiség ellen egy drogbárónak, ahol szintén a pénz beszél csak illegálisan, és dolgozhat az emberiség haladása érdekében például egy őssejt kutató laboratóriumban. Teljesen mindegy hogy a haszon harácsolása legálisan vagy illegálisan történik az emberiség ellen. Az emberiség haladása érdekében kell tevékenykedni.
A volt üzemeltetőt kéne megkérdezni!Nem ismerte senki onnan?
Így csak találgatni lehet.Szerintem rájött,hogy ingyenergia nincs,és ebből pénz nem lesz.A fénykapu is eltűnt...tán van vmi közös nevező?A nap és a föld ingyen ad mindent,de már a föld minden kincsére rátette valaki a mocskos mancsát...és árulja olcsón.
Amíg a pénz az úr itt REND nem lesz.
Amikor beszéltem a fórum "üzemeltetőjével" nekem ezt mondta: "annyira szétvágták vírussal,hogy eredetijében nem tudják visszaállítani a rendszert.Egyenként kellett az összes hozzászólást újraírni,majd bemásolni"
Én nem értek hozzá,de ismerve őt valami ilyesmi lehetett.Egyébként mivel vannak más problémái is,gondolom nem ez a legfontosabb.
Ja, vírus webszerveren, az...
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!