Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?
Erről van szó:
Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?
Ó, igen, a klasszikus "nem-mondok-semmit-mert-nem-érdemlitek-meg" védekezés.
Te, kérdező, akarsz milliárdokat kereseni percek alatt? Én tudom, hogy hogyan kell. De nem mondom el, mert úgysem hinnéd el! :P
Kérdező, szánalmas vagy. Az üres állításaid helyett inkább menj, védesd le a géped, hozd nyilvánosságra, nehogy a csúnya olajlobbi el tegyen láb alól és legyél a világ leggazdagabb embere! Mire vársz még?
G.
14-es válaszolónak:
Még egy átlagos boltban sem hinném hogy kiszolgálnak ha netán hülyének nevezed az eladót. De mondjuk egy privát plasztikai sebész biztosan megmutatja a kijárati ajtót akkor, ha úgy viszonyulsz hozzá ahogy a szabadenergia kutatókhoz szoktak viszonyulni az emberek. A szabadenergia kutató és feltaláló meg ér minimum annyit mint egy plasztikai sebész, mint gondolkodó embert megillet bizonyos tisztelet. Ha ezt nem hajlandók megadni, akkor nem kötelező igénybe venni a plasztikai sebészt, lehet járkálni csúf arccal is, ahogy fél mellel is. Ahogy lehet fizetni is az energiáért. Szép napot.
Aennyiben igaz is, termodinamikát mégsem tanultál.
Mellesleg Széles Gábor is ott végzett elvileg, mégis akkora blődségeket mond, hogy felteszem az egyetemi oktatók is csak fogják a fejüket kínjukban...
Amennyiben egy azonosításra nem alkalmas fénymásolatot/fényképet bemutatsz a BME-s diplomádról (természetesen privátban, másokkal azt meg nem osztva), el fogom hinni. De emellett tartom azon álláspontom, hogy a termodinamika törvényeit az emberiség megjelenése óta egyetlen, ismétlem egyetlen egy alkalommal sem találtak olyan folyamatot, amely cáfolná azokat.
Nézzük más aspektusból az adózási érvelésed: tegyük fel, valóban létezne olyan eszköz, amelynél a befektetett energia kisebb a kinyerhetőnél. Ezesetben a logikus lépés az lenne, hogy a kormányzat létrehoz egy energiavállalatot, amely ezen készüléket használja energiatermelésre. Ezzel monopolhelyzetet teremtene, hiszen a semmiből teremt értéket, ami így tiszta haszon, nem kell alapanyagra sem költeni. A megtermelt energiára meg akár 0%-os adót is ki lehetne vetni, hiszen a befolyó összegeket a semmiért cserébe kapják. Ez pedig egyértelműen az ő oldalukra borítaná a mérleget.
Széles Gábor pedig mindig csak ígérgeti a cellát, de valamiért mégis folyamatosan tolódik az időpont, és mégsem látunk belőle semmit. Ennél még a "gróf" Spanyol Zoltán is hihetőbb volt, ő legalább bemutott egy egyszerű orosz gyártmányú plazmavágót...
Én (is) tanultam kémiát, fizikát, termodinamikát. És inkább a professzoroknak hiszek.
15-ös válaszolónak:
Sajnos eddig senki sem lett a világ leggazdagabb embere ilyen tevékenységből. Például Széles Gábor sem véletlenül hallgat. Viszont arra már volt példa, hogy Horváth István, a vízautó egyik feltalálója "véletlenül" kiesett a vonatból. Ugyanis vannak olyan agymentes hülye cselédek, aki a kétes szexuális beállítottságú olajsejk kérésére egy tányér levesért "véletlenül" meglökte a feltalálót a vonat ajtajánál. Az már nem számít a félresikeredett baromnak, hogy ez által fizethet az üzemanyagért, szennyeződik a környezete és mellesleg még gyilkos is lett. A lényeg hogy a tányér levest megkapta, mint a kutyák. Elnézést kérek a kutyáktól, ők értelmesebbek.
Érdekes, én egy szóval sem bántottalak, nem is mondtam, hogy nem hiszek neked.
Ha kíváncsi vagy az őszinte véleményemre, én bármit elhiszek, amit látok működni.
Mivel eddig te és a barátaid is állandóan azzal ráztatok le, hogy nem mutatjátok meg a csodálatos gépeiteket, hát mégis mit kéne gondolnom?
17-es válaszolónak:
Szerintem Széles Gábor, Egely Györgyhöz hasonlóan szándékosan mondanak valótlan magyarázatokat a szabadenergiáról. Valóban nem a levegőből csatolódik ki az energia. Érthető, hogy a magyarázatról még egy szót sem mond, hisz akkor más szakembernek is egyből leesne a tantusz és akkor minek fektetett nagy pénzeket készülékébe. Még kutató kollégák közt sem illik kimondanunk a valós működési magyarázatokat, legalábbis minden részletében.
A tanított fizikát jól megtanultam, természetesen ismerem az energiatételt, amit világszerte tanítanak. Épp ezért néztem jó nagyot amikor az első készüléket megláttam működés közben, miközben a feltaláló még a magyarázatot is elém vetette, amit csak érintőlegesen említ a hivatalos tudomány apró betűs része. De nincs ebben meglepő, régen azt tanulták az iskolapadban hogy a Föld lapos, a világot meg Isten teremtette. Ez van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!