Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?
Erről van szó:
Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?
Józsi!
Segíteni akarok/unk NEKED.Ha nem fogadod el akkor pont ugyanolyan beteg vagy mint akit a példádban említettél.
A függetlenséghez nem elég pusztán a villamos energia!
Nem érted? Ez csak egy apró szelete/lehetne/egy jól működő társadalomnak.
A napelemek elterjedése is kell ehhez az apró vékony szelethez(függetlenül attól,hogy a hatalomnak nyilvánvalóan nem érdeke a rabszolgák függetlenedése...ezért tesznek rá adót.
A természet minden "ingyen"kincse már valakié!Tőle kell megvenned.Legyen az:Víz.Esik eső,folyik a folyó...NEKED óra méri és fizetned kell.A csöveket is Te fizetted ki:hálózatfejlesztési hozzájárulásként.
Így van ez a gázzal is!
Villannyal is!
Tudod hányféle függőséget alakítottak ki az élősködők ezeken kívül???Rengeteget!És az a szomorú,hogy mind kell ahhoz hogy élni hagyjanak,és ne legyél hajléktalan!
TE AZ EMBER AKI IDE SZÜLETTÉL ERRE A FÖLDRE!NEKED ITT JÁR EGY DARAB A FÖLDBŐL!!!
...és mégsem.A független ma:hajléktalan.
Amint írtam már, eredetileg nem az volt a célom hogy csak én legyek független. Hanem minden ember. Ha csak én szeretnék függetlené válni akkor van erre a célra egy ingatlanom ahol önellátóak voltunk a szüleimmel mikor benne éltünk, tehát ma is az lehetnék ott. Ott saját erdő van, egy köbcenti gázt sem kell venni. Két fúrt kút, és így tovább. De ahogy mondtam, az eredeti célom az volt hogy mindenki független lehessen, ez a rabszolgatartó világ csak abból értene. Nem véletlen az hogy ennyire rettegnek a szabadenergia elterjedésétől. Saját részre már jól előre jutottam a szabadenergia terén. De én nem úgy akarom felszabadítani a rabszolgákat hogy én izzadva és időt és fáradtságot nem kímélve kifejlesztem és létrehozom a tuti készüléket és azt mondom itt van ingyen mindenkinek. Hanem vegye ki a részét belőle mindenki aki szabad akar lenni. Ha pedig nem akarnak az emberek szabadok lenni akkor megérdemlik a sorsukat. Fura is lett volna ha mondjuk Monte Cristo grófja is ás, szinte a körmével kaparja ki a földet a szabadulás irányába, miközben a rabtársai meg nem hogy nem veszik ki a részüket a szabaduláshoz vezető tevékenységből, de még le is akarják beszélni róla hogy alagutat ásson. Majd mikor egyedül kiásta, ahhoz mégis jogot tartanak hogy a kész alagúton keresztül ők is megszökjenek.
A rabszolgatartó hülyének nézi azokat is, akik ugyan nem a rabszolgái, de tisztességes úton keresik a kenyerüket és nem mások vérének szívásával. Gondold meg jól hogy a hozzáállásoddal véded-e a rabszolgatartókat. Mert ahogy már írtam, egy olyan társadalomban ami bárányokból és farkasokból áll, abban senki sincs biztonságban. Például ha az ókorban te vagy Ben Hur, vagyis egy jómódú szabad nemes, lehet hogy másnap már te is egy gályán evezel és korbács csattog a véresre vert hátadon. Vagy egy romlott világban eretneknek bélyegezhetnek bárkit a vagyonáért vagy akár a csinos feleségéért. Vagyis egy romlott világban senki sincs biztonságban.
Úgyhogy ha azt várod te vagy bárki hogy tuti készülék tervrajza kerül fel ide vagy más fórumokra, az a várakozás felesleges időtöltés. Sok-sok mozaikból összeszedhető információ az felkerül, de az is csak véletlenül.
Ja és szerinted például Lenin, Marx meg a többi gondolkodó azért akart proletárhatalmat mert megsajnálta az elnyomottakat? Nem azért akartak, hanem mert szívből gyűlölték az elnyomókat. Ahogy én sem azért tettem eddig közzé a szabadenergia infókat mert sajnálom a holt részeg lumpen prolikat, akik ha lehetőségük adódik ott és úgy kártékonykodnak ahogy csak tudnak. Például úgy kártékonykodnak hogy ávósnak is képes jelentkezni az előnyökért és akár a saját apját is képes agyonverni előléptetésért cserébe, vagy 56-ban a saját honfitársára lőni. Hanem azért foglalkoztam szabadenergiával mert szintén gyűlölöm a rabszolgatartókat, a csalókat, a megerősödött élősködőket. stb.
Józsi! Te egy pszichológiai eset vagy.
https://www.youtube.com/watch?v=TrM8BAc3nM4
Ennek a szerencsétlennek is van számtalan ingyenenergiás ötlete.Rajzolgatni azt tud.De TE? Még azt sem.
Csak mások ötleteit nyomatod.Képtelen vagy felfogni,hogy miért nem vesznek komolyan?Egységet akarsz,világmegváltó akarsz lenni?Hja nem,mindeni az legyen,mert ezt akartad.
Ha azt akarod,hogy változás legyen állj az élére.Hallottad már?
Miért nem állsz az élére??
Nem fogsz,és azért mert te csak írogatni tudsz nem pedig dolgozni.A haverjaid legalább mutogatják a hülyeségeiket.De te még arra is képtelen vagy.
Szánalmas vagy öreg.
"Miért nem állsz az élére??"
Ezért: [link]
És ezután sem fog az élére állni más sem. Azt szoktam hallani másoktól hogy túl jó energiához jutási forma lenne ez a pór népnek.
Komolyan mondom, inkább soroljanak az olyan hülyék közé amilyen videót az előbb belinkeltél, mint hogy ragadozóra emlékeztető viselkedéssel követeljék tőlem hogy a kész generátorom kell nekik ingyen, mert meg akarnak belőle gazdagodni. Ha viszont az előbbi hülyék közé vagyok sorolva akkor nyugtom van. :))
Józsi!
Ezt komolyan így gondolod?..."vegye ki a részét belőle mindenki aki szabad akar lenni."
Te nem érted,hogy pusztán az energiához való"ingyenes"hozzáférés önmagában NEM szabadság és még nagyon-nagyon távol áll a függetlenségtől(is).
Innen kezdve már részletkérdés,hogy van-e szabadenergia vagy nincs.Természetes hogy nincs,de ez amúgy sem befolyásolná a "szabadság" kérdését.
Magyarul:Aki szabad akar lenni annak sok-sok mindennel meg kell/ene/ küzdenie.Hidd el sokan melléd állnának egy valódi szabadságharcban!...de a szabadenergiás csalásoknak és mellébeszéléseknek ehhez semmi köze.
Kezded érteni?
"Hidd el sokan melléd állnának egy valódi szabadságharcban!"
Elhiszem mert tapasztaltam néhányszor. Például ha kiderült hogy van egy egyszerű áramköröm ami mind a kísérlettel, mind a méréssel, mind az elmélettel egybevágva produkálja a halovány többletet, máris több rakás haszonleső állt a szabadalmi hivatal nyitása előtt fél órával az ajtóban hogy mind leszabadalmaztassa a nevére.
Vagyis el lehet felejteni azt hogy akár vezérként, akár máshogy részt veszek a "rabszolgafelszabadításban". És ezért cseszik erre a témára más is.
Felőlem aztán terjeszd nyugodtan hogy nincs többlet.
..."Például ha kiderült hogy van egy egyszerű áramköröm ami mind a kísérlettel, mind a méréssel, mind az elmélettel egybevágva produkálja a halovány többletet,..."
Nem!
Ilyen még soha nem derült ki.Mi az hogy halovány többlet?
Itt nincs mellébeszélés!Van vagy nincs ez itt Shakespera-i kérdés.
Ki az a rakás haszonleső???...Megérdemlik ezek a haszonlesők ha egy halovány semmiből akarnának hasznot húzni!
Ilyen hülye haszonlesők nincsenek már...mint ahogy többletenergia,örökmozgó sincs.
Add át nekik a téveszméidet bátran!...Így ezek a gonosz haszonlesők fognak börtönbe kerülni és nem Te a "jóhiszemü"feltalálózseni.
Nem szeretném érzékeny lelkedet megbántani,de József!
Ön egy Ö.K.Ö.R...sült ökör,és menthetetlen.
Ezen a képen nem te vagy a gödörben
Az írásaidból azt feltételezem,hogy te szeretnél ott lenni!
Sebaj!A semmittevők a gödör szélénél ücsörögnek.Van náluk kötél.
Ha esetleg elmerülsz a szarban valamelyik biztos észreveszi és kihúznak onnan.
Vagy nem kell?Maradnál még?...
Józsika,te pöttöm kisgyerek !
Végigolvasva az ide írogatókat még jó néhányra mondható.
Az a baj veled-veletek,hogy a sebeidet nyalogatod.Úgy gondolod,hogy valaki vagy valakik megbántottak (pedig csak kérdeznek,mivel nem válaszoltok egyre keményebben kérdeznek,mégsem válaszoltok nagyon durván kérdeznek.Ok és okozat,te magad emlegeted a négyzetes összefüggésekkel) és ezért inkább durcáskodsz.Senki nem bántott meg,te magad bántottad meg a -hozzáállásoddal-.
Saját magadnak okozod a fájdalmat.Hogy ebből kikerekedj ezen felül múlj neked kell változni.Nem baj,van idő.
Szamszára.(olvass utána)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!