Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?
Erről van szó:
Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?
Itt Müller generátor elvén működő készüléket lehet bérbe venni:
Idehaza erről tudok, ha még foglalkozik vele. Ez nem igényel hálózati bemenő energiát. A bérleti díj megállapodás kérdése.
De én inkább készíteni akarok az ismertetett készülékek közül. Sokáig a működési elv pontos ismerete volt ennek akadálya. Állítólag Oerstednek 8 évébe telt az elektromosság és mágnesség kapcsolatának feltárása. Ezért nem meglepő hogy a leírt működési elvek sem 8 perc alatt születtek.
A magyar származású Szabó László is emlegeti a videókon hogy gyárt 10...40 kW-os egységeket de sajnos az áruk magas, ami várható volt hisz a kereslet szabta meg.
Józsi!
Ugyanott tartunk mint tavaly ilyenkor...
Vagy száz évvel ezelőtt,de lehet hogy több ezer éves ez a történet./örökmozgó/
Mit hablatyolsz már megint?Müller generátor?????
Jól tudod hogy megépítettem és egy nagy rakás szar.
De nem azért mert rosszul csináltam.
Felkínáltam neked,hogy vidd el/ingyen/és tapasztald meg saját magad!
...nem érdekelt ugyi?
Utólag könnyedén és magabiztosan mondhatom:Nincs semmi többlet...csak sok-sok veszteség.
..."Az ilyen motoroknál a forgatónyomatékot a vas és mágnes közti vonzóerő hozza létre, míg a vas és mágnes távolodásakor csak annyi energiát kell a tekercsbe fektetni hogy a vonzás megszűnjön, mint ha ott sem lenne a mágnes számára a vas....
Te tényleg ilyen sötét vagy Józsi?
A mágnes és a vas közötti vonzóerő megszűntetéséhez pontosan annyi energia kell mint amennyit létrehoz a vonzáskor.
Ez neked bonyolult/gondolom/...és ebből akarsz még kivenni.
Te egy idióta vagy.
A többi marhaságod is cáfolható...de én már belefáradtam.
Olyan dolgokat terjesztesz amiről fingod sincs.
Félnótás...
Te marha állat...mi a jó?
A sok hazudozás és félrevezetés?
Te nem szívod a szmogot?Te nem a konnektorodból ügyeskedsz?
Miről beszélsz majom?
Ja és aki nem melletted áll azt elnevezed tökagyúnak? Ha ő az akit sejtek, akkor ő többször is mért ám többletenergiát. És nem pedig síránkozik például hogy félig megépítettél egy Müller generátort, elektronika nélkül és nem működött. Nahát, ki hitte volna hogy az ismertetett egyszerű know-how és elektronika nélkül maximum csak egy normál generátorként működik.
Te nem is azért fórumozol hogy világossá váljon a know-how és sikerrel kifejleszthess vagy utánépíthess egy készüléket. Hanem azért hogy olyanok haját tépd akik leírják az igazat. Ez mire jó? Valaki fizet érte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!