Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Vége a demokráciának!? Ez így...

Vége a demokráciának!? Ez így nem épp szabályos?

Figyelt kérdés

Több száz ember nem tudott szavazni, mivel webes átiratkozáskor összeomlott a rendszer és nem kerültek átiratkozásra, az állam hibájából ők nem tudtak élni demokratikus jogukkal, akkor most itt hol a demokrácia, az ő jogaikkal mi lesz, ha az állam hibájából nem élhetnek vele az hol szabályos?

Nekem pl több családtagom/ismerősöm is járt így, továbbá a híradások szerint külföldön is sokan.

a fidesz ennyire félt, bojkottálta a rendszert, mert egyedül neki volt érdeke a kevesebb szavazó...

Gondolom keresnek egy kisembert bűnbaknak és az ügy elsimítva...

2014. ápr. 7. 13:57
 1/7 anonim ***** válasza:
30%
Hát ha még azt is tudnád, hogy ezek egyike sem fidesz szavazó volt...
2014. ápr. 7. 14:16
 2/7 A kérdező kommentje:

# 1/

Ezt sajnos gondoltam, legalább is a családtagjaim balosok, az ismerőseim közt pedig akad minden, jobbikot és fideszt kivéve...csak ezt nem akartam írni mert egyből jön a "de a fidesz tisztességes meg amúgy sem tenne ilyet"

az meg véletlen hogy az új választási törvények az ő malmára hajtják a vizet...

na jön is mindjárt a fideszes agymosott társaság...

2014. ápr. 7. 14:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Saját maguknak köszönhetik. Nem kellett volna az utolsó pillanatban túlterhelni a rendszert. Én már egy hónappal a választás előtt átjelentkeztem, nem is volt semmi gond.
2014. ápr. 7. 14:47
 4/7 A kérdező kommentje:

már elnézést, a szüleim pl. hétfőn csinálták meg, testvéremék kedden, testvéremék kaptak SMS-t, levelet, email-t, szüleim nem.

és ez csak egy példa, de számtalan ember van aki még ennél is korábban csinálta, mégsem került be a rendszerbe...

2014. ápr. 7. 15:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha nem kaptak visszajelzést, akkor valószínűleg elrontottak valamit az igényléskor.
2014. ápr. 7. 15:11
 6/7 A kérdező kommentje:

egyébként is, már bocsássa meg a világ...minek fizetjük azt a rengeteg adót, ha a kormány nem képes biztosítani jogaink gyakorlását...ha tönkremegy a rendszer

1) értesítsék az embereket...

2) javítsák a hibát

3) alapból számoljanak a hibalehetőségre és előzzék meg...

ez a minimum ha már én/mi az állampolgárok fizetjük őket, nem is rosszul...

2014. ápr. 7. 15:14
 7/7 A kérdező kommentje:

nem rontottak el, volt olyan hogy egymást követően csinálták meg, 1-2 perc eltéréssel ugyanúgy és az egyik fent volt a listában, a másik nem.

Egy bennfentes ismerősöm azt mondta, mivel a rendszerrel gond volt, így az értesítések késnek, de nekik azt mondták, a listában mindenki fent van.

2014. ápr. 7. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!