Szabályos e a kertes családi házak telkén ásót, vagy fúrt kutból, annak a vízét használni a lakásban?
Nagyon sok helyen fúratják vagy ásatják a kutakat falun meg minden telken van ásott kut, s azt használni fürdésre s a WC öblítésére mosógépnek. Állítólag ez jóval olcsóbb megoldás mint a vezetékes drasztikusan drága s nem is jó vizet használnának. Főzésre fogyasztásra pedig megmaradna a hálózati viz. Biztos nagyon költség kímélő lenne ez a megoldás, az biztos hogy a községekben a vezetékes víz drasztikusan drága minden évben emelkedik , s bizony megfizethetetlen az ára. Ráadásul 2 év mulva elkezdenek csatornázni ami értelemszerűen duplájára emeli a költségeket. Csak mennyire szabályos megoldás ez gondolom biztos büntetnének ezért is bár csak az esőviz bevezetésről találtam büntetésekről hirt.
Csatornára kötést meg kötelezik mindenkire nem tudom mit csináljak épitsem ki a rendszert?
Nem akarok havi 11e ft fizetni csatornával vizel együtt hogy mosunk meg fürödjünk igy is 3 vagy ha nagyon muszály 2 naponta fürdünk! Horibilis büntetést sem szeretnék ha valahogy kiderülne.
Már arra is gondoltam kikötetem a vizet akkor csatornára sem kell rákötni marad a hidrofor főzésre meg ivásra marad ásványviz később amit megmegspóroltam a dijakon veszek egy ozmózisos vizszűrőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!