Szerintettek jó ötlet a másik nevemet használni? Szabályos-e?
idejében váltasz, az ált. iskolában még lehet, hogy marad, de a középiskolában már Niki leszel!!Annak a néhánynak, aki az ált.iskolából jön át nem baj, hogy "fura", majd megszokja, és megérti, ez a neved.
Szia, Niki!
Szerintem nyugodtan válthatsz! Főleg így hogy most majd jön a középsuli. Ha most nem váltasz már szinte egész életedre mindegy lesz, mert azt fogják megjegyezni az emberek. Nekem is van több olyan osztálytársam is akik a második nevüket használják. A tanároknak nehéz az elején egy picit míg megszokják hogy a második nevedet mondják a papírról, de aztán nem lesz gond. Sőt év elején amikor írják maguknak a kisfüzetükhez a névsort, a kétnevűektől azt is megkérdezik hogy melyiket használják:) Szóval nyugodtan válthatsz!:) Arra mondjuk azért készülj fel hogy ha meghallják az előző neved kicsit röhögni fognak rajta a többiek, de ez minden kétnevűvel ígyvan, tehát ha maradna az a neved hogy Antónia akkor a Nikin nevetnének, mert szokatlan nekik. Nyugi, hamar meg fogja szokni mindenki a Nikit!:)
Sok szerencsét a középsulihoz!:)
16/L
Én is a másodikat használom csak, mert az elsöt tiszta szívböl gyülölöm, és ennek igencsak hangot adtam mindenhol, ahol valaha megfordultam. Nem viselem el hacsak megemlítik, azt sem!
Sokan nem is tudjàk, hogy van elsö nevem:) mondjuk én töröltetni szeretnék az elsöt, csak még nem volt rá pénzem (10 ezer forint).
Szóval persze, használd!:)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!