Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintettek jó ötlet a másik...

Szerintettek jó ötlet a másik nevemet használni? Szabályos-e?

Figyelt kérdés
Hát most általános iskolában mindenki úgy hív hogy Antónia és mindenféle hülye becenevei vannak de a másik nevem Niki és azt azeretném használni középiskolában nem tudom hogy jó ötlte hiszen ha valaki általánosból az én osztályomba jönne és ismerem annak elég fura lenne
2011. júl. 22. 07:57
1 2
 11/17 anonim válasza:
Használd a másodikat szerintem. Amúgy a lányomat Anettnak hívják és őt Aninak becézzük. :D De a Niki szerintem jobb nálad! :)
2011. júl. 22. 09:06
 12/17 anonim ***** válasza:

Én meg pl. Olga Zsuzsanna vagyok, és tőlem emlékszem, gimiben/egyetemen mindig megkérdezték a tanárok, melyiket használom. Bemutatkozásnál meg egyszerűen azzal mutatkozom be, amelyiket akarom (nálam az Olga).

Mondjuk nézd a jó oldalát: én a "Zsuzskás" oldalam is meg szoktam hatalmas névnapi bulikkal ünnepelni. :)

2011. júl. 22. 09:29
 13/17 anonim ***** válasza:
Ne tedd,mert nagyon szép neved van!Antónia,gyönyörű,ritka,a Nikiről meg inkább megtartom a véleményem.
2011. júl. 22. 09:59
 14/17 A kérdező kommentje:
Hát szerintem azért van nálam ez a kettőség mert apának nem teccet az Antónia ki se tudta mondani ezért Nikinek hívot anya pedig az Antónia nevet használta és mindenki máshogy hív a családban és ezért gondolom ezt meg az Antóniával nagyon sok csúf név van elentétben a Nikivel na ezért gondoltam így és ezért nem tutam eldönteni a válaszotokat meg köszönöm
2011. júl. 22. 10:12
 15/17 A kérdező kommentje:
Ja és üzenem annak a komentelőnek aki utoljára írt és teccet neki az Antónia név azt is körbekérdesztem és senkinek sem teccet de örülök hogy neked teccik
2011. júl. 22. 10:31
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is nagyon szép név az Antónia, de ha Neked a Niki tetszik, akkor ez a legjobb alkalom, hogy így hivasd magad.
2011. júl. 22. 10:55
 17/17 anonim ***** válasza:

Nekem is 2 nevem van: Kinga- Erika.

A család előszeretettel szólít Kingának, amel nevet nem szeretek.

Így mindenhol megkérem, hogy az Erikát használják.

2011. júl. 22. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!