Szerintettek jó ötlet a másik nevemet használni? Szabályos-e?
Figyelt kérdés
Hát most általános iskolában mindenki úgy hív hogy Antónia és mindenféle hülye becenevei vannak de a másik nevem Niki és azt azeretném használni középiskolában nem tudom hogy jó ötlte hiszen ha valaki általánosból az én osztályomba jönne és ismerem annak elég fura lenne2011. júl. 22. 07:57
11/17 anonim válasza:
Használd a másodikat szerintem. Amúgy a lányomat Anettnak hívják és őt Aninak becézzük. :D De a Niki szerintem jobb nálad! :)
12/17 anonim válasza:
Én meg pl. Olga Zsuzsanna vagyok, és tőlem emlékszem, gimiben/egyetemen mindig megkérdezték a tanárok, melyiket használom. Bemutatkozásnál meg egyszerűen azzal mutatkozom be, amelyiket akarom (nálam az Olga).
Mondjuk nézd a jó oldalát: én a "Zsuzskás" oldalam is meg szoktam hatalmas névnapi bulikkal ünnepelni. :)
13/17 anonim válasza:
Ne tedd,mert nagyon szép neved van!Antónia,gyönyörű,ritka,a Nikiről meg inkább megtartom a véleményem.
14/17 A kérdező kommentje:
Hát szerintem azért van nálam ez a kettőség mert apának nem teccet az Antónia ki se tudta mondani ezért Nikinek hívot anya pedig az Antónia nevet használta és mindenki máshogy hív a családban és ezért gondolom ezt meg az Antóniával nagyon sok csúf név van elentétben a Nikivel na ezért gondoltam így és ezért nem tutam eldönteni a válaszotokat meg köszönöm
2011. júl. 22. 10:12
15/17 A kérdező kommentje:
Ja és üzenem annak a komentelőnek aki utoljára írt és teccet neki az Antónia név azt is körbekérdesztem és senkinek sem teccet de örülök hogy neked teccik
2011. júl. 22. 10:31
16/17 anonim válasza:
Szerintem is nagyon szép név az Antónia, de ha Neked a Niki tetszik, akkor ez a legjobb alkalom, hogy így hivasd magad.
17/17 anonim válasza:
Nekem is 2 nevem van: Kinga- Erika.
A család előszeretettel szólít Kingának, amel nevet nem szeretek.
Így mindenhol megkérem, hogy az Erikát használják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!