Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ti is örülnétek annak, ha a...

Ti is örülnétek annak, ha a lottónyertesek nem titkolhatnák el a kilétüket?

Figyelt kérdés

Brüsszelben most terjesztették elő, hogy egy bizonyos összeg felett kötelező legyen bevallani, hogy nyert a lottón, nem titkolhatná el, mert így a bűnözők is vesznek egy lottószelvényt és akkor a csalással szerzett pénz tisztára van mosva.

Szerintem jó ötlet lenne itt is bevezetni, mert unalmas már, hogy mindig megnyeri valaki minden évben, és senki se vállalta fel soha, Amerikában bezzeg kötelező, ott vannak is arcok.

Sokkal kevesebb lenen a csalás, hogy ismerősnek adják oda a nyereményt.

szerintetek?

2014. ápr. 1. 10:11
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Ha nyilvánosságra hoznák hogy nyertél kb fél órán belül egy alföldi tanyán ülnél zsákkal a fejeden, körülötted az összes családtagod, és pillanatokon belül megszabadítanának ekkora összegtől. Lehet hogy ott van a top100 leggazdagabb ember listája, de szerinted a maffia hozzájuk mer nyúlni. Ha ez az összeg egy kisembernél lenne, kb percekig élvezhetné.
2014. ápr. 1. 15:42
 22/29 A kérdező kommentje:

21.

ja igen, bocs, az alföldi maffiával nem számoltam :)

de ne hidj el mindent amit az amcsi thriller mesékben látsz azért.

2014. ápr. 1. 15:58
 23/29 anonim ***** válasza:
Ami a top 100 milliárdost illeti: ne hasonlítsd már magad a Csányihoz :D
2014. ápr. 1. 16:17
 24/29 anonim ***** válasza:

kérdező!

nem jártál te még az alföldi városokban, úgyhogy ne írogass baromságokat, amit feljebb írtál...pont ezeken a helyeken ahol virágzott az olajbiznisz.

2014. ápr. 1. 21:14
 25/29 anonim válasza:
Én nem olvastam végig ezt a rengeteg kommentet. Csak azt szeretném elmondani, hogy amerikától mi elég messze vagyunk. Itt ha valaki megnyeri a pénzt és felvállalja a nyilvánosságot akkor mindenki csak zaklat meg fenyegetőzik, kunyerál. Az usa-ban máshogy vannak a társadalmi dolgok.
2014. ápr. 5. 15:42
 26/29 anonim ***** válasza:
Nem! Nem örülnék idehaza sok az irigy ember, na meg senkinek se hiányzik hogy zaklassák! A legjobb a titokban marad! Persze ha a kérdező nyer véletlen nyugodtan hozza nyilvánoságra! :D Majd megbánja mikor nem jó fog belőle kisülni! Sok ingyenélő majd ott áll folyton a házad előtt! Stb Amerikába nyilván azért hozzák nyilvánoságra mert ott nem irigykedik mindenki a másikra! És nem öli meg az irigység ha a másiknak jobb van!
2014. máj. 8. 08:22
 27/29 anonim ***** válasza:

Részemről teljesen rendben van,hogy nem lehet tudni,hogy ki nyert x összeget a lottón!

Ha pl én is nyernék ilyen sok milliót,én sem akarnám hogy tudják,hogy én nyertem meg! Amúgy a Győri csőves felvállalta..lett is baja belőle...nekem nem hiányzik a kamu rokonság kamu barátok,kamu szövegek!

sok szerencsét neked,és nyerj vállald magad és meglátod nem lesz jó érzés

2015. dec. 4. 12:12
 28/29 A kérdező kommentje:

miért ne lenne?

ott van több ezer ember, akinek több van.. csak az országba több 100 embernek van több milliárdos vagyona, nem 1-2...

És azoknak még többet hoz a cégük, meg több a valós vagyona, zaklassák azokat.

Én biztos ha felvállalnám, nem adnék 1 forintot sem puszira, még anyámnak sem. Mindenki dolgozzan meg a pénzéért, a csóróknak meg ott van Zuckenberg.

2015. dec. 9. 23:43
 29/29 anonim ***** válasza:
Nem kell egyeznia a véleményünknek,te felvállalnád magad,Én meg még nagyon sokan nem! Mindekinek a maga döntése..ki így ki úgy gondolkozik
2015. dec. 10. 10:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!