Ti is örülnétek annak, ha a lottónyertesek nem titkolhatnák el a kilétüket?
Brüsszelben most terjesztették elő, hogy egy bizonyos összeg felett kötelező legyen bevallani, hogy nyert a lottón, nem titkolhatná el, mert így a bűnözők is vesznek egy lottószelvényt és akkor a csalással szerzett pénz tisztára van mosva.
Szerintem jó ötlet lenne itt is bevezetni, mert unalmas már, hogy mindig megnyeri valaki minden évben, és senki se vállalta fel soha, Amerikában bezzeg kötelező, ott vannak is arcok.
Sokkal kevesebb lenen a csalás, hogy ismerősnek adják oda a nyereményt.
szerintetek?
21.
ja igen, bocs, az alföldi maffiával nem számoltam :)
de ne hidj el mindent amit az amcsi thriller mesékben látsz azért.
kérdező!
nem jártál te még az alföldi városokban, úgyhogy ne írogass baromságokat, amit feljebb írtál...pont ezeken a helyeken ahol virágzott az olajbiznisz.
Részemről teljesen rendben van,hogy nem lehet tudni,hogy ki nyert x összeget a lottón!
Ha pl én is nyernék ilyen sok milliót,én sem akarnám hogy tudják,hogy én nyertem meg! Amúgy a Győri csőves felvállalta..lett is baja belőle...nekem nem hiányzik a kamu rokonság kamu barátok,kamu szövegek!
sok szerencsét neked,és nyerj vállald magad és meglátod nem lesz jó érzés
miért ne lenne?
ott van több ezer ember, akinek több van.. csak az országba több 100 embernek van több milliárdos vagyona, nem 1-2...
És azoknak még többet hoz a cégük, meg több a valós vagyona, zaklassák azokat.
Én biztos ha felvállalnám, nem adnék 1 forintot sem puszira, még anyámnak sem. Mindenki dolgozzan meg a pénzéért, a csóróknak meg ott van Zuckenberg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!