Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Tervezed hogy lelépsz az...

Tervezed hogy lelépsz az országból?

Figyelt kérdés
Vagy már megpattantál? Vannak ismerőseid akik már dobbantottak? Szerinted mennyire hazaárulás lelépni egy gazdagabb országba?
2014. márc. 31. 14:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én sok helyen éltem kisebb több időt Európában de valahogy itthon jobb.

Igazából nem a fizu miatt jobb vagy rosszabb, bár nem egy elhanyagolható rész az biztos, kint több a fizu ez biztos.

De nekem sok dolog zavaróan más pl.:

Londonban kifejezetten utálok lenni, sietnek az emberek, ha beragadok abban a nyamvadt beengedő kapuba a táskámmal úgy áttolja a mögöttem lévő mintha az élete múlna az átjutáson, a másik egyszerűen nincs normális, friss étel a boltokban. Nem tudok egy rendes friss meleg kilós kenyeret venni mert csak a zacskós szeletelt van. ha meg pékségben véletlen találok akkor csillagászati az ára.

Északon Norvégiában nyugodtabbak az emberek de sokszor sötét és hideg van. Ott egyébként rengeteg kedvetlen ember van és külön pszihológus iparág nötte ki magát erre szakosodva hogy hogy lehet jobban viselni a hideget és sötétséget hosszútávon. A legelhanyagolhatóbb ami engem zavart a túró borzasztó sós, amikor megpróbáltam az ottani ismerőseimnek túrós palacsintát csinálni néztek hogy Mo-n hogy ehetnek ilyen sz@rt.

Bécsben alapvető dolgokat nem tudtam boltban beszerezni, volt hogy egy napot kellett boltból boltba járkálnom hogy műanyag poharat meg tálat vegyek de lehet csak én voltam szerencsétlen 3 évig....

Párizsban nekem meg nagyon sok volt a bevándorló, Londonban is sok, de Párizsban sokszor elég veszélyesek és néha túlzóan agresszívak voltak és néha még a "nacionalizmusuk" zavart. Amikor a néger francia magyaráz hogy ne angolul hanem franciául beszéljek mert itt azt beszélik és angolul meg se szólal ( pedig tud...) az már zavart.

Szóval lehet nekem ilyen hülyeségek miatt jobb itthon élni,biztosan csak megszokás kérdése ezek a dolgok, de a legfontosabb érv hogy magyar vagyok, magyarul szeretnék beszélni, itt van a családom, a barátaim. Minden ide köt sajnos vagy nem sajnos.

Én azt vallom ha tisztességesen képzi magát az ember élete végéig és rendesen dolgozik itt is meg lehet élni.

Azt nem cáfolom hogy ha külföldön megragad a lába az embernek ott jobban lehet élni ez kétségtelen. De nekem nem minden a pénz.

2014. márc. 31. 16:38
 12/12 anonim ***** válasza:

Egyelőre biztos nem.

Engem minden ide köt.

2014. márc. 31. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!