Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Házon kívül, cigány riport....

Házon kívül, cigány riport. Vélemények?

Figyelt kérdés

Látta valaki a házon kívül mai (2009.12.18.) adását?

Egy borsodi romák lakta faluba ment le, egy pesti tanulócsoport.

Vajon lemernének menni úgyis, hogy nincs ott a kamera, netán egyedül? Vajon nem támadnák meg őket?

Megváltozott az előítéletük egy látogatás alkalmával, nem tudom én bármikor találkozok cigányokkal, csak erősödik, pedig már alig van hova.

Mi a véleményetek erről a riportról.

2009. dec. 17. 23:39
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Jó persze, nem kell totálisan általánosítani. Mivel itt Sajókazán is élnek rendes dolgozó cigányok, akikkel semmi probléma nincs. Tisztességes és korrekt minden velük. A felzárkóztatás már elég rég elkezdődött, egyesek viszont nem hogy felzárkóznak, hanem egyenesen hanyatlanak. Most talán ismét elkezdődött valami itt, azáltal, hogy ez az ismert közösség, felkarolta őket és segíti őket és támogatja őket sok mindenben. De sajnos, ahogy a híres mondás is tartja, a kutyából nem lesz szalonna... és ezt remekül példázta, amit ma hallottam a buszon, hogy járnak egyesek iskolába, hogy meg legyen a 8 általánosuk, na de nem azért mert tudásra szomjaznak, hanem azért, mert pénzt kapnak ezért is. Igen pénzt, amit én vagy x y kötelességből, alapjáraton csinált. A videóra visszatérve, hogy ne legyenek előítéletesek az emberek, hanem ismerjék meg a cigányságot ez is kész vicc, meg hogy többségben azok előítéletesek akik alig találkoznak velük. És akik nap mint nap kapcsolatban vannak velük azokkal mi van? A cigányok nem agresszívok és lopósók, hanem szegények és életvidámak, a magyarok nem szegények? Szóval ezek nagyon szépen hangzanak a tévében elmondva, csak nem ér semmit...
2009. dec. 18. 11:00
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Megnéztem a linket az a véleményem hogy kísértetiesen emlékeztet azokra az Amerikai agymosós filmekre .:öleljük meg egymást gyerekek,szeresük egymást gyerekek stb.Szeretném ha a szervező tanár úrnak karácsonyi ajándékként kisorsolnának egy cigány családot a bemutatott rendesek, közül Szilveszterkor mi lenne a véleménye róluk.
2009. dec. 18. 19:40
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem vicc volt az egész:D

Komolyan, aki ezt komolyan elhiszi, az buta...

2009. dec. 18. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!